reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Tak, podobno druga córeczka :-D.
W poniedziałek stwierdził lekarz wielowodzie, więc naczytałam się o tym różnych rzeczy i teraz chodzę zestresowana, nigdzie sobie nie mogę znaleźć miejsca :no:. Ale wcześniej ciążę znosiłam bardzo dobrze...

Dzien dobry

Smerfus &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Za fasolkę co byś dzis zobaczyla sliczna i zdrowa dzidzie z pieknie bijącym serduszkiem i co by ci lekarz pozwolil do mas przyjechać

Milego dnia

reklama
Witam:)
Jestem Aga, doczytuję was i popijam kawkę. Burdelnik bum bum w domu, ale przy moich chłopach zapanowanie nad ładem ostatnio robi się niemożliwe.
Smerfetko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anisiaj, jak Zosia? często wam w nocy wstaje? czy budzisz ją na mleczko?
Kasia, przewaga kobiet w domu:) Nie stresuj się tylko w miarę możliwości odpoczywaj! M wróci na jakiś urlop jak urodzisz?

Miłego dnia!!!

Do góry