reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo no mogę zabrać ale gdzie my w tym pójdziemy???

Aniś buziak dla was, dzieci czasem tak reagują na nowe miejsce

Witam.
Coś o mnie, nie ma problemu :).
Uczę francuskiego w Tczewie, trenuję karate. Samotnie wychowuję córkę Tosię i niedługo pojawi się nowy członek rodziny :D. Mój mąż pływa na statku, zatem w domu bywa kilka razy w roku :(. Nie ukrywam, że jestem trochę samotna, co pewnie było jednym z powodów zarejestrowania się na forum.
Będę się udzielać tak często, jak będę mogła ;).

Kasia, oryginalne zainteresowania masz:)
Widzę że lada chwila powiększy wam się rodzinka. Znasz płeć? i jak znosisz ciąże?

justi no to super ze bedzie obcas :)
aga jak to gdzie? po hotelu na obcasach z butelka wina w reku tanczac dalibombe . aaaaaaa i najwaznieszcze.... w naszych sexi pizdzamkach :)
kasia rozgosc sie :) a kogo tam masz w brzuszku? coreczka?

Kasia witaj :)

Laski zawsze mozemy wkrecic sie na wesele mojej znajomej w Klepisku ;)

Dzieki za wsparcie, wycaluje Was w sobote, nie myslcie sobie,ze tylko ze strony Bietki grozi Wam gwalt :)

reklama
Do góry