reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bietka no to super :)

pytalam wczesniej o zoltko ale nikt nie odpowiedzial rumonowi bobo :(. dalam dzis julce po raz pierwszy pol zlotka. kiedy znow dac? co ile? kiedy jajo cale moze zjesc? maslo, parowki moze jesc?

Bobo ja ci nie podpowiem bo ja karmiłam zupełnie inaczej dzieci i Kubę też niż wy;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo ja mu daję to co my jemy tzn posiłki ma stałe mleko, kaszka, obiad, deserek i mleko z kleikiem na noc

obiadek jest na zasadzie że ja mu gotuję normalnie rosół tak jak dla nas tylko jemu miksuje, daje mu chleb, bułkę i wszystkiego po troszku próbować jak coś jemy albo miksowałam mu truskawki ze śmietaną wszystko po troszku dziś próbował tiramisu

Do góry