reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

no ja tylko wyleciałam na balkon zapytałam sąsiadkę czy to to auto popatrzyłam na numery i zapamiętałam ale okazało się że jednej cyfry brakuje ale ile jeździ na opli insygnia z rejestracją w której brakuje jednej cyfry szybko znajdą

reklama
Witam. U nas pada.
Obudziłam się z mega bólem głowy.
Gosiu, chyba @ zbilża bo wszystko mnie denerwuje i stresuje.
Aga, mam nadzieję że dzida szybko złapią! teraz załątwić dobrego rzeczoznawcę i podniesie stawkę ;) kiedyś tacie młody chłopak przywalił w tył na parkingu. Aż klapa się uśmiechnęła. Tata stał i czekał na brata a tamten wyjeżdzał. Dobrze że był mój brat bo młody kierowca był niezły cwaniak. Ale to jeszcze było za czasów gdy znajomi pracowali w ubezpieczalni, w której tamten miał auto ubezpieczone.
Bietka, żeby się waliło i paliło odkładam na bok Twoje marudzenie odnośnie figury :-D
Edysiek urlop już za chwilkę:)
Smerfetko, dokładnie jak dziewczyny piszą, niech mama się dzieckiem zajmie.
Miłego dnia dla każdej!!

dzień dobry,

witam i ja :) nie ma to jak noc w domu :)

jutro wyjeżdżamy na ten ślub. Gosiu, dziękuję za pamięć - brat lepiej, odwołali operację, czyszczą ranę, dzisiaj wychodzi, nie wiem czy będzie szedł czy pojedzie na wózku.

smerfie, jak się czujesz? gości olej, zawsze możesz powiedzieć, że źle się czujesz i drażni Cię zapach tego dziecka, ciąża ma swoje prawa ;P

bietka, ale Ty jesteś laska! a jakie masz piękne te no...wiesz co ;)

aga, brak mi słów. Tylko w Polsce chyba jest taka kultura, że się ucieka. Nam też ktoś porysował samochód kilka dni po zakupie, ale oczywiście zwiał.

justi, uuuu z kijem nie podchodź?:) jak Kubuś?

Dzień dobry:)

My dopiero wstaliśmy, jak jest chłodniej Kuba zdecydowanie lepiej śpi

Smefri miłego dnia w pracy oby ci szybko zleciało

Justi znam to uczucie przed @ , oby ból głowy szybko minął

Miłego dnia:)

Aniś wszędzie dobrze ale w domu najlepiej

Anisiaj, Kubuś dużo lepiej. Dzisiaj jest ostatni dzień antybiotyku, ale ccałkiem zdrowy to on nie jest. Zobaczę przez weekend i pójdę na kontrolę.
Kurza noga, mam nowego listonosza, bo stary jest na urlopie, i ten dziad jeździ jak chce. Czekam na 2 paczki z UK już dawno powinny być a ich nie ma. Byłam na poczcie, tam nic nie wiedzą, bo paczki przychodzą zwykłym listem. Płakać mi się normalnie chce:(((

Aga, dzięki!! @ chyba koło 15. Coś dzisiaj ciężki dzień. PZU też ma przyjechać, bo mamy szkodę po burzy czerwcowej...do tej pory nie mieli czasu:tak: Ja za bardzo się wszystkim stresuje, nie potrafię wyluzować. Początki nerwicy mam. Chcę wszystkim dogodzić, a nie zawsze mam na wszystko wpływ.

reklama
dzień dobry ;-)

dziękuję za miłe słowa - resztę zobaczycie na żywo ....

justi kochana przytulam :* czasem wszystko jest przeciwko nam :(
anisiaj wyspana choć troszkę ? :)
aga to super, kwestia czasu jak go znajdą, zachowałaś zimną krew !!!
smerfie miłego dnia

jusi Ty też masz wesele w ten weekend ????

u mnie leje, a wawie pogoda :) gdzie tu sprawiedliwość :))))))
nie mam obiadu, nie mam zakupów, a jak u wyjść z domu ??? :( może koło 13 przestanie :/

Ostatnia edycja:
Do góry