reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka u mnie właśnie się błyska grzmi i zaczyna padać:( będzie burza

jakiś facet rozwalił mi auto na parkingu lampę i zderzak nie widziałam tego bo kąpałam Oliwie ale jak wyleciałam na balkon jak sąsiadka zapukała a facet się zatrzymał popatrzył i rura w długą zadzwoniłam na policję i zabrali mi dowód bo auto na tyle uszkodzone że nie mogę jeździć i jestem uziemiona

m mi pomoze ale to dziecko doprowadza mnie do choroby , ciagle wrzeszczy i ciagle cos by jadl a wyglada jak paczek w masle hehe

Aga wspolczuje, mam nadzieje ze policja znajdzie tego dupka i bedzie musial naprawic Wam samochod , swoja droga to ludzie maja tupet

Ja chyba tez uciekam spac , DOBRANOC :)

Ostatnia edycja:
Smerfi dokładnie ściągnę mu z ubezpieczenia bo nic by się nie stało gdyby się zatrzymał dał 300 na zderzak i po sprawie a teraz dostanie 300 za free i z ubezpieczenia mu pójdzie, podałam im prawie cały numer rejestracyjny więc szybko go znajdą a poza tym mamy tu monitoring

Dobranoc:)

Śpijcie dobrze:)

reklama
Do góry