reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

a moje dziecko zjadło śniadanie o 9:30 i śpi od 12:30 - 5 godz przerwy w jedzeniu !!!! i głód go nie obudzi ... :rofl2:
dziękuję aga :*

reklama
Bietka to ma dzisiaj spanie :-)
Justi może gdzie indziej znajdziesz
Gosiulek widziałam Twoje cudeńka na Fb :tak:
Ja to za nic nie mam zdolności artystycznych to tym bardziej podziwiam :-)

Zjadłam obiad teraz piję kawę i czekam aż pranie się wypierze to powieszę i idę na ogródek.

A ja zrobiłam gofry :-)

a moje dziecko słucha disco polo :szok::szok::szok: i już nie wiem co gorsze bara bara buzi daj :oo2: czy gołe cycki na vivie :oo:
chyba jednak na disco polo za długo nie wyrobię :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
WRRRRRRRRRR mam nerwa przyjezdza do nas na weekend kuzyn m z zona i dzieckiem rozpieszczonym na maxa chyba nie przezyje tej wizyty .................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

smerfuś dasz radę, olej ich, niech sami sobie dziecka pilnują, Ty masz weekend, możesz im kawę zrobić, ot tyle.
Nie martw się m Ci pomoże na 1000000000000%

edysiek , to wesoło masz :-D:-D:-D

aga jak z pogodą u Ciebie są już burze ???

reklama
Do góry