reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Dobry wieczór:)

Dziś mieliśmy imprezę urodzinową dzieci:)

Czas zdecydowanie za szybko płynie, już minęło dwa dni jak m jest w domu, jeszcze jeden dzień i znowu trzy tygodnie go nie będzie.

Gosiu przytulam cię mocno(*)

Bietka zazdroszczę ci tych spotkań z Ojcem Świętym, ja nie miałam tego szczęścia ale zawsze się do niego modlę

Smerfi śliczny suwaczek:))))

Bobo żebyś ty kiedyś głowy nie zgubiła:)

Aniś zrelaksowana po fryzjerze???

Justi zdrówka dla Kubunia, ucałuj go ode mnie:)

nie pamiętam co miałam jeszcze napisać:((

Dobranoc:)

Zmykam do m:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja.
Bobo, czemu się nie wyspałaś?
Aguś, Kubuś wycałowany!!!;*
Wstał z kaszlem;/ mam nadzieję że to tylko po nocy.

Hej
I ja nie jestem wyspana.
Czy ktoś może mi powiedzieć kiedy przestanie mnie boleć głowa i alergia przejdzie?
Kurde muszę się jej pozbyć....

Kacper tez jeszcze kaszle...
Justi kaszel może się utrzymywać 2-3tyg. Męczący ten kaszeL?

Aga​ a m ma tam stałą pracę?

Gosiu, taki odrywający. Nie kaszle cały czas tylko tak od czasu do czasu. Inhaluję go dodatkowo berodualem, zawsze pomagało.
Gosiu, powiedz mi, czy nie masz problemów z kręgosłupem? rozmawiałam z koleżanką i jej znajoma miała straszne migreny, dodatkowo drętwienie palców u rąk. Poszła do kręgarza z prześwietleniem kręgosłupa. Gość jej tak pomógł że migreny minęły. I tak właśnie pomyślałam sobie o Tobie.

Czesc dziewczynki,

Rece mi opadaja. Zosia znowu zjada jak ptaszek, a na czole pojawily sie drobne krostki, taka kaszka. Czy Bebilon pepti moze uczulac??? Bo u mnie z nowosci tylko dzem malinowy,ktory rzekomo mozna jesc,ale kto wie czy to nie jego sprawka...

Justi, ale sie Kubus meczy biedaczek :(

Gosiu, slicznie wygladasz na g :) wspolczuje bolu :*

reklama
Do góry