reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Jestem. Wróciliśmy od rodziców m. Kuba z gorączką:( skarżył się że go brzuszek boli i buzia. Szybko do domu, zmierzyłam temp a tu 39. Dałam mu nurofen i śpi. Kurde, mam nadzieję że to nie infekcja. Sprawdzałam czy ma czerwone gardełko, jakieś naloty itp i wygląda że niby wszystko ok jest.
Gosiu, Kuba czasami mówi że go głowa boli, ale nie wiem na ile to jest prawdziwy ból głowy, bo jak pytam od czego, to mówi że od poduszki. Mojej kuzynki córka -4l. też czasami mówi że ją główka boli.

reklama
wrocilam :)
przyjechalismy ok 12 juz ale ogarnalam troche sie m zjadl obiadek poszedl do pracy a my z Julcia spac i niedawno wstalysmy i Jula zjadla i czolga sie we wszystkie strony na podlodze haha.
anisiaj ja mam buteleke Lovi i jestem bardzo zadowolona. ona ma ksztalt smoczka taki jak sutek matki
krysiu ciesze sie ze z Michalem dobrze
bietka juz lece na g doczytac co Ci dolega

a co do diety to sie nie wypowiadam bo musze schudnac a nie mam silnej woli :(

reklama
Witam i ja,

Zosia z katarem, serce mi peka,ze ja ciagle cos trapi. Doradzcie prosze sposoby na katar u maluszka

Justi, zdrowka dla Kubcia

Gosiu, a moze to napieciowe bole, psychogenne?

Bietka, jak po imprezie?

Bobo, wypoczelas? Ktorego wyjazd na urlop?

Aga, milego dnia z psiapsiola :)

Do góry