reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
witam popoludniowo :)

ja dzis zalatana na maxa teraz mam chwile bo schnie mi podloga w kuchni ktora szorowalam na kolanach szczotka ryzowa buuu nie lubie mojej podlogi w kuchni , chyba czas na zmiane ...

milego dnia :)

Jaka cisza:)
wszystkie się weekendują:)
Ja padam, zrobiłam ćwiczenia z książki z ewą a mam zamiar jeszcze dzisiaj 6 abs zrobić. Z tym że wcześniej to żelazko mnie woła.

witam

tak justi dziś przygotowania - zakupy, sprzątanie,zrobilam pastę z awokado, reszta jedzonka jutro na bieżąco
musicie mi wybaczyć moją nieobecność ... :sorry:

aga - to przykre... ale wiesz co? jakbyś miała się tam źle czuć bez m - to lepiej -bezstresowo w domku ;-)
smerfie czyżbyś miała białą podłogę w kuchni jak ja ??? :eek::-p;-)
anisiaj bardzo się cieszę że Zosia jest już sobą i wszystko gra :)
Krysia fajnie że wpadłaś do nas :) co z sanatorium ? pozwolą Ci jechać ???

byłam u ortopedy - jest fatalnie
napiszę więcej po weekendzie

Wsadziłam córę do wanny i stwierdziłam, że trzeba zerknąć na BB ;-)
Smerfetka ja też mam jasną podłogę w kuchni i do tego matowe płytki i bez szorowania ani rusz. Na szczęście mój K. zawsze to robi i właśnie przedwczoraj wyszorował :tak:

Wcześniej byłam u brata i mamy zaproszenie na urodziny mojego chrześniaka za 2 tygodnie.
Zaraz córcię wygonię do spania i jeszcze z mamą poplotkujemy ;-)
Dobranoc wszystkim :-)

reklama
Witajcie
Wpadam tylko na chwilę.

Te które pytały o Kacpra..dziękuję. Wszystko ok.Przespał 12godz. i wstał zdrowy. Zasypiał już przy bajce.Nawet nie pozwolił się umyć

Jestem za to wkurzona.Cały dzień dzisiaj cyklinowanie było salonu i korytarzyka.Nie mogłam się nigdzie ruszyć.Prosiłam ich rano żeby najpierw zrobili górę.Wyobraźcie sobie że ostanie lakierowanie było o 19.30.Jak jutro nie będzie bolała mnie głowa to będzie cud.W dodatku wyszły pęcherze:wściekła/y: Wczesniej tez dlatego poprawiali.W salonie podobnie.Noż kuźwa jaka jestem zła to głowa mała.

Krysiu gratuluję. Z drugiej strony to Ty masz zdolnego syna.Chciał i zrobił to.

Anisiaj tak więcej.Nie wiem na co Kacper jest/był uczulony.Wprowadziłam stałe pokarmy i zniknęło.Wcześniej był tylko na piersi.

Aga przykre to jest.

Resztę jutro doczytam bo padam.

Zapomniałam Wam napisać że dzisiaj rano zmarł kolejny człowiek.Tym razem znałam go tylko z widzenia ale jego dziewczynę bardziej.Miał 38lat. Rak żoładka.Miesiąc chorował.

Ostatnia edycja:
Do góry