reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj jesteście pod dobrą opieką,więc będzie dobrze!!!
A poza tym taka szczupła dziewuszka jak ty na pewno coś znajdzie extra w swojej szafie na każdego rodzaju wyjście!!!
Aniś mierzyłaś coś może swojej Księżniczce z moich wyrobów???

reklama
witam wieczornie:)

Byłam u chrzestnych Kuby potem u babci i tak zleciał dzień...

napiszę wam później co moja mama wywinęła....

Aniś obserwuj Z na pewno wszystko jest w porządku, trzymam kciuki żeby tak było

Edysiek ja też poproszę ciasto:)

Bobo udanego weekendu u rodziców:)

Bietka śpij dobrze:)

Gosiu pewnie Kacperek zmęczony był i udzieliły mu się twoje emocje, jutr będzie wszystko dobrze

a u nas dziś PERFECT gra szkoda że tego nie usłyszę, jak mieszkałam u teściów to nie trzeba było iść na stadion bo w domu było słychać a jutro STING

krysiu, jeszcze nie, nie miałam do tego głowy, bo ciągle coś...

szczupła to ja byłam 10 kg temu...

dziewczyny, muszę nauczyc Zośka jeśc z butli, bo ma masę leków do mleka, a do tej pory jadła z sondy. mam butlę aventu natural a ta pluje nią jak dzika. Wypluwa smoka, furczy przy tym, pluje mlekiem, masakra. ona albo cyc albo rurka w sondzie, ale sondą się karmi tylko do 6 tygodnia. co począc? zmieniac butlę? avent się chwali, że 92% dzieci akceptuje tę butelkę, szkoda, że to 8% to m.in. u nas

Ostatnia edycja:
Anisiaj może nie od razu zmieniać butelkę,może spróbuj podać malutkiej lek z mleczkiem łyżeczką lub strzykawką.
Ja podawałam leki dzieciom strzykawką małymi porcjami,by nie miały okazji się zakrztusić i przy okazji wypluć zawartości.

krysiu, mam tych leków tyle, że łyżeczka nic nie da. poza tym okazało się, że sama pierś jednak nie daje rady, bo w szpitalu ważyłam ją po każdym karmieniu i muszę 3 razy dokarmiac

aga, no to moje dziecko akurat na avent się buntuje, albo w ogóle na butelkę. jak jej dzisiaj podczas pobierania krwi z główki dałam z bólem serca smoka, to tam nim pluła, że omal się nie wyrzygała...to akurat mnie cieszy z tym smokiem, nie mam wyrzutów, że to tylko mój wymysł, ale jej też ;)

anisiaj sa takie malutkie buteleczki do podawania lekow o takie
images
sprobuj moze najpierw ta buteleczka ma malutki smoczek moze Zosi podejdzie a jak nie to moze kup butelke Tommee tippee ma inny ksztalt smoczka

tylko, że ta aventu właśnie jest zbliżona do piersi, a boję się, że jak się rozkocha w jakiejś butli, to jej się pierś odwidzi. pierwszy raz widzę taką buteleczkę Smerfie, dzięki kochana, poszukam

Aniś to to faktycznie mnie wszystkie dzieci od pierwszego razu zassały się do smoka i butelki, ciężko coś doradzić jak się nie maiło takich doświadczeń

reklama
Do góry