reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Kuba padł na 2 godziny. Długi wieczór się szykuje. Lecimy jeszcze na budowę i do piaskownicy:)
Anisiaj, no helllo, ja już wpłacałam na jacht!
Co do lekarzy...chodzimy do naszej przychodni ale brak słów, mamy awaryjną panią dr. i jeździmy do niej. Natomiast co do badań, usg na fundusz, to pół roku zazwyczaj się czeka.
Gosiu, ale będziesz miała spokój na jakiś czas z remontami:)
Edysiek, u nas piękna pogoda!

Justi na baaaaaardzoooooo długi czas.......
Chcemy jeszcze w przyszłości powiększyć jeden pokój za cenę skrócenia balkonu.Szkoda że teraz tego nie zrobiliśmy ale trwałby to jeszcze dłużej a już naprawdę trudno to znieść.Ponad 2miesiące.

anisiaj ja szczepilam 6w1 + rota i pneumo. 6w1 ma w sobie juz szczepionke na zoltaczke czego nie maja te na NFZ i jest wiecej szczepien przez to bo musisz wziac dodatkowa na zoltaczke. i 6w1 maja cos z krztuscem inaczej niz te darmowe. no i mojej Julce kompletnie nic nie bylo po szczepieniu. nie odczuwala w ogole szczepien nie byla marudna itp. pediatra mowila ze widzi u dzieci szczeponych 6w1 ze nie ma takich skutkow szczepienia jak przy darmowkach.

ja Julcie odebralam. szwagier nas przywiozl, na dworze nie idzie wyrobic. Julka juz spi. przykrylam ja sama poszewka od kolderki.

heh anisiaj no porażka z tym nfz :( u nas jako tako... zobaczymy jak będzie dalej... ja miałam szybko termin na usg bo u nas prez. miasta wprowadził program profilaktyczny, i w ramach tego programu mogłam iść do wielu placówek

gosia dobrze że już ku końcowi

bobo ja nie przykrywam niczym

-Dobry wieczór dziewczynki!!!
Bobo Dąbki to super mieścina,bo jest i morze i jezioro i las,po prostu super!!!
Bietka super jest ten Igusiowy fotelik samochodowy,po prostu śliczny!!!
Małgosiu cieszę się,że z remontem już ku końcowi,to fakt remontowanie męczy,ale efekt końcowy wszystko wynagrodzi!!!
Justi ani się obejrzysz,a na budowę nie trzeba będzie jeździć,bo już tam mieszkać będziesz.
Anisiaj ja miałam ze sobą i wodę i proszek mleczny.No i ja też płaciłam na jacht,niech Edysiek teraz się składa i na jacht i na Zosieńkowe badania hihi!!!

A ja się roztapiam,gorąc niemożliwy,dzieciaki dokazują!!!
Ja jadę do sanatorium właśnie do Dąbek od 18 lipca do 8 sierpnia razem z Franiem,i jeszcze walczę z NFZ by Karol mógł ze mną jechać,bo nadal jego samego do Rabki wypychają,mimo iż posiada opinię z poradni psychologiczno -pedagogicznej,która stanowi o przeciwskazaniu do wyjazdu dziecka bez opiekuna prawnego!.

reklama
Do góry