reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Uspokoiło się w końcu. Ale lało ze 2 godziny, ściana deszczu do tego grad i burza na dokładkę.

O co chodzi z tą skladką bo chyba niewtajemniczona jestem.

reklama
Edysiek składką się nie przejmuj.Głupawka.dawne czasy;-)

Ja już wykąpana,pranie wstawione.

My nigdzie w tym roku nie wyjedziemy.zresztą z Kacprem podróżowanie to....jednym słowem nie jest lekkie.

Jestem:) odklejaliśmy naklejki z ram okiennych.
Krysiu, jeszcze trochę zanim się przeprowadzimy, bardzo dużo pracy jeszcze.
Gosiu, jakie "nie przejmuj się składką":))) Edysiek, już jakieś czas temu miałyśmy głupawkę, że niby składamy się na jacht dla Anisiaj:)
Bobo, tak jak Bietka pisze, pod koniec sierpnia pogoda może być super. Teraz się nie przewidzi. Jednego roku pojechaliśmy nad morze w licpu-cały tudzień lało!

Bobo od razu lepiej :tak: Tylko zlalo strasznie, podobno u mnie za domem płynie rzeka i prądu nie ma.

Gosiulek tak myślalam ;-) Choć mogłabym się poświęcić byleby tylko dalej tu pisać, bo spodobało mi się u Was :-D

Edysiek, podrzuć jeszcze raz nazwę tego specyfiku od komarów. Chyba kupimy też coś do popryskania drzewek na podwórku bo nie da się wytrzymać:/

reklama
jestem:)

byli znajomi odpalili mi auto:)
wycieczka do mamy była dzieciaki wykąpane pojedzone spią:)

ja też padam oczy mi się same zamykają, a jutro wcześnie wstać bo Dominik z klasa do kina jedzie a ja musze do mamy jechać

Edysiek zazdroszczę deszczu

Gosia remontów zawsze sie ma dość ale efekt końcowy wszystko wynagrodzi

Bobo dokładnie pogoda w sierpniu może być ładna:) Ja byłam w Łebie fajnie tam jest:)

Bietka mi Kuba śpi w samych bodach bez rękawów oczywiście go przykrywam ale się odkopuje

Krysiu :-D:-D:-D:-D

Justi czekamy na zdjecia:)

Do góry