reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

nie...
w sumie ma zakryte kolanka i łokcie bo to nie jest krótki rękaw... wręcz jest mu gorąco ... :-(

6 mamo super są Dąbki

reklama
Bobo tam jest po prostu super,na pewno będziecie zadowoleni!!!Jeżdżę tam od lat.Ja jadę do OSW ARGENTYT w Dąbkach.
U mnie dzieciaki śpią odkryte,tylko Franek żąda by go przykrywać,a potem jest spocony jak szczur.

Ostatnia edycja:
m mowi ze tak teraz jak pomyslal to srednio mu te dabki pasuja. tzn pasuja mu ale data nie bardzo. bo to koniec sierpnia wiec juz moze byc pogoda nie taka..... chcielismy jechac od 19 a nie od 25 hmmmmm sama juz nie wiem co myslec. poki co zaliczki jeszcze nie wplacilismy.

po tych deszczach i zimnie majowym i czerwcowym to nic nie wiadomo hihi

patrze jeszcze za czyms.

szok ile jest super osrodkow dla rodzin z dziecmi z animacjami placem zabaw basenami itp. a ja myslalam ze tylko za granica takie luksusy hihi

[h=5]*****, nie wszyscy mogą mieć równo. Na każdego to wypadnie, co ukradnie. A więc mamy przepis świeży, ile komu się należy:
- Premier: mercedes, whisky i artystki.
- Minister:ford, koniaki i kociaki.
- Dyrektorzy: opel, starka i sekretarka.
- Kierownicy: fiat, wyborowa i koleżanka biurowa.
- Pracownicy umysłowi: autobus, czysta czerwona i własna żona.
- Pracownicy wykwalifikowani: motocykl, dwa piwa i byle dziwa.
- Pracownicy niewykwalifikowani: tramwaj, zupa i byle dupa.
- Robotnicy: łopata, taczki i dupa sprzątaczki.
- Rolnicy: bimber, kilka uli i dupa krasuli.
- Bezrobotni: modlitwa, łączka i własna rączka.
- Więźniowie: okno, krata i dupa kamrata.
- Emeryci: telewizor, herbatka oraz "Jacek i Agatka".[/h]

reklama
Do góry