reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Hej
I my byliśmy na grillu rocznicowym z którego radiowóz interwencyjny nas przywiózł;-)Po znajomości.
Bietka w dodatku z atestem zdrowej stopy.Jak Kacper zaczał chodzić kupowałam buciki Emela.
Chłopaki juz śpią a ja chyba też zaraz pójdę.
Oglądam Opole.Widać że Kiljański miał wypadek.Nie wiecie co się stało?
I my byliśmy na grillu rocznicowym z którego radiowóz interwencyjny nas przywiózł;-)Po znajomości.
Bietka w dodatku z atestem zdrowej stopy.Jak Kacper zaczał chodzić kupowałam buciki Emela.
Chłopaki juz śpią a ja chyba też zaraz pójdę.
Oglądam Opole.Widać że Kiljański miał wypadek.Nie wiecie co się stało?
szóstkowa mama
Fanka BB :)
Ja dziś byłam na basenie z moim Michałem i Kamilką,ale sobie poszaleliśmy.Po szaleństwach rekreacyjnych dwa kroki przez korytarz przeszliśmy na basen sportowy.Oj moja kondycja już nie ta,po przepłynęłam dwie długości basenu i dostałam zadyszki.
bietka84
szczęśliwa :)
dzień dobry
hahahahaha justi nie tańcz walca
anisiaj nie skakałam, stateczny walc ;-);-);-) hahahahahaha uśmiałam się - widzisz nie umiesz kolorów rozróżniać
6 mamo oj to fajnie, basen dla ochłody
aga wszystkie miałyśmy teściów w niedzielę
gosia tak mają atest i Pozytywną Opinię IMiD
oczywiście zakochałam się na jesień w geoxach ;-) ale nie wiem czy mają atesty;-)
wstawać śpiochy
hahahahaha justi nie tańcz walca
anisiaj nie skakałam, stateczny walc ;-);-);-) hahahahahaha uśmiałam się - widzisz nie umiesz kolorów rozróżniać
6 mamo oj to fajnie, basen dla ochłody
aga wszystkie miałyśmy teściów w niedzielę
gosia tak mają atest i Pozytywną Opinię IMiD
oczywiście zakochałam się na jesień w geoxach ;-) ale nie wiem czy mają atesty;-)
wstawać śpiochy
Edysiek
odkrywca
Witam :-)
U nas też cudna pogoda. Przez weekend biwakowaliśmy i łapaliśmy rybki.
A wczoraj rozłożyłam córci basen, bo cały tydzień ma być gorąco.
Miłego dnia :-)
U nas też cudna pogoda. Przez weekend biwakowaliśmy i łapaliśmy rybki.
A wczoraj rozłożyłam córci basen, bo cały tydzień ma być gorąco.
Miłego dnia :-)
justi82
Kubusiowa mama
Hej Dziewczynki!
Wstałam dzisiaj z okropnym bólem brzucha, zaczyna się @, ale już nie pamiętam kiedy tak mnie podbrzusze bolało! chyba przed ciążą.
Anisiaj, idę w tej samej kiecce co w kwietniu, całkiem iine towarzystwo będzie
Bietka, Kuba chodził w geoxach i ecco, kojarzy mi się że one mają atesty i wkładki antygrzybiczne itp. Teraz mamy nike, bo geoxy jeszcze wchodzą na nóżkę ale już ciut za małe.
6-kowa ja się coś zebrać na basen nie mogę.
Edyta, dobry pomysł, też muszę napompować basen. Skończyliśmy dawać antybiotyk, Kuba zdrowy.
Aga, za ile m przyjedzie?
Bobo, i już po moich dzisiejszych ćwiczeniach.
Wstałam dzisiaj z okropnym bólem brzucha, zaczyna się @, ale już nie pamiętam kiedy tak mnie podbrzusze bolało! chyba przed ciążą.
Anisiaj, idę w tej samej kiecce co w kwietniu, całkiem iine towarzystwo będzie
Bietka, Kuba chodził w geoxach i ecco, kojarzy mi się że one mają atesty i wkładki antygrzybiczne itp. Teraz mamy nike, bo geoxy jeszcze wchodzą na nóżkę ale już ciut za małe.
6-kowa ja się coś zebrać na basen nie mogę.
Edyta, dobry pomysł, też muszę napompować basen. Skończyliśmy dawać antybiotyk, Kuba zdrowy.
Aga, za ile m przyjedzie?
Bobo, i już po moich dzisiejszych ćwiczeniach.
reklama