reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aga, zbyt źle się czuję. Wzięłam ibuprom trochę pomógł, ale jeszcze nie całkiem mi przeszło.
W dodatku Kubolka mam dzisiaj i jutro w domu i zaraz musimy jechać do naszego kierownika budowy.

aga no cóż .... moja też najlepsza nie jest :) przynajmniej mamy na kogo narzekać :-D

ja idę teraz na spacerek bo ma być 30 st pójdę teraz i wieczorem a najgorsze godziny przesiedzę w domu, ciekawe jak dam radę z kolanem :/

Witajcie
Kacper jeszcze śpi po wczorajszej imprezie...
Dzisiaj jadę do dentysty a do Kacpra przyjeżdza mama.
Kurde jestem cała pogryziona przez komary.

Justi współczuję.

Ja wczoraj teściów nie miałam;-)

Miłego dnia.

Edysiek, a czym się zajmujesz w pracy?
Lubię gorąco:)))) też z Kubolkiem posiedzimy w domu w największy upał, ewentualnie gdzieś pod orzechami pod domem. Mamy mega cień bo rosną 3 orzechy obok siebie.

Justi ja pracuję 8 godz. przy kompie. Rozliczam całą produkcję, a pracuję w firmie produkującej przyprawy.
Ogólnie to mam fajnie, praca lekka i przyjemna ;-) towarzystwo fajne (siedzę w mistrzówce z chłopakami). Nawet upał nie doskwiera, bo i okno można otworzyć albo klimę włączyć. Tylko czasem nie chce się iść po południu jak słoneczko świeci. Choć przyznam, że mi odpowiada taki układ pracy - na rano i na popołudnie. Nie chciałabym tylko na rano pracować.

Witam z kawka i niechecia dopracy :-D

Anisiaj to Ty nie wiedzialas ze Zosia czarnulka jest hehe

Justi wspolczuje bolu brzucha buuuu nie lubie tego uczucia, mi kiedys gin powiedzial ze na taki bol najlepsza jest ciezka praca hehe

Bietka moze za bardzo nie przeciazaj tego kolana zeby nie pogorszyc.

Aga juz pewnie tesknisz za m , co ?? Jaka kare dostal Dominik za to ze nie powiedzial o uwadze ?

Ja mam juz troche lepszy nastroj wiecej napisalam na g :-)
Dziekuje ze jestescie wtedy Was potrzebuje najbardziej...

Milego dnia :-)

reklama
dzien doberek :)

anisiaj czyzby konkurencje miala moja tesciowa?
smerfetko ciesze sie ze humorek lepszy :)
6 mamo no to poszalalas :)

a ja umieram. dzis nad ranem rozbolal mnie brzuch i poszlam na kibelek i rozwolnienie mialam . dzis od rana to samo. wzielama teraz laremid bo nie idzie wyrobic. przympuszczamy z m ze to po wczorajszym jedzeniu. m jadl na woda loda i pozniej wieczorem go brzuch bolal a ja jadlam gofra z bita smietana i mam efekt mojego lakomstwa :(

milego dnia wszystkim

Do góry