reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

zjadlam niedawno pomidory z cebulka i jajkiem taka salatke a teraz bym cos znow zjadla hihi moze frytki?????/ ale takie domowe? hmmm sama nie wiem

anisiaj to wyglada na to ze laktacja ruszyla i Zosienka sie najadla z Twojej piersi :)

reklama
Aga, to jest zawiły temat. Mamy takie zalecenia: co 2,5 h karmienie. Najpierw pierś - najada się ile sama chce, potem mm 60ml. W ciągu dnia 3 razy praca z laktatorem i przy kolejnym karmieniu to mleko plus uzupełnienie mm. Prowadzimy taką tabelkę, ile ssała z łykaniem, ile ml mojego mleka, ile mm, ile w sumie w ciągu dnia, po którym karmieniu siku i kupa. Potem chodzimy z tym do poradni, babka nam coś wylicza przelicza i daje nowe ustalenia. Teraz idziemy we wtorek.

moja Julka sie dzis tak "skasztanila" ze musialam ja przebrac. body cale umazane az na plecach miala hihi na bluzeczke tez poszlo. ja nie wiem skad ona az tyle tego miala :-D

dzień dobry, wpadam między gośćmi ,... Igor od rana ma gości
teraz śpi - za dużo wrażeń
udało się zrewolucjonizować mojego brata - kupił drewniane klocki - nic grającego - sukces :-);-)

NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA MIŁEGO DNIA :*

aniś - kupka to normalka- moja koleżanka miała 10-11 kup dziennie przez 4-5 mcy na piersi :) co zaoszczędzisz na mm to wydasz na pieluchy :) hahahahaha
ekstra że żołtaczka zeszła :)
wiem że w szpitalu i poradni lakt odrzucają smoki... ja stosowałam i bałam się tego, a teraz... Igor sam odrzucił smoczek... i prawie w ogóle nie używamy - chyba że w nocy go zęby obudzą to mam jeden wysterylizowany przy łóżku :)

aga przed @ zawsze jest spadek formy

Krysia :* co to za doinki ??? trza było z nami dowcipów wczoraj posłuchać i bobo by Cię rozweseliła :)))

smerfie kciuki za rozmowę kredytową &&&&&&&&

justi uuuuuuuuu brama - poważna sprawa :)

dziś będzie jazda !!!! teściowa przyjedzie z nocnikiem, bo przezcież 11 mcy i nie siada na nocnik - toż to skandal!!!!!!!
anisiaj mogę zadzwonić i puścić Cię na głośnomówiący ?????????/ :-D:-D:-D

hejka evel :) wpadaj częściej :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry