reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Buziaki dla wszystkich dzieci tych malutkich i tych wiekszych ;*

witajcie babeczki :)

Ja zaraz uciekam na zakupy i przewietrzyc sie troche mam dola , ale taka karma :(
Wieczorem mamy goscia ale bede zagladac , przyjezdza do nas kuzyn m z PL i chce zeby znalezc mu prace hmm ciekawe jak to ludziom sie przypomina ze maja rodzine jak cos im potrzeba .

MILEGO DNIA :)

bobo gdzie skrot dla mnie ?? bedzie lanie
:tak:

smerfetko przepraszam , i juz sie poprawiam:)

anisiaj spedza wiekszosc czasu z Zosienka i jak maly ssak da jej chwilke to do nas wpada
bietka od wczoraj biega za Igim bo zaczal juz biegac nie chodzic hihi
justi jak zwykle zapracowana
6 mama miala chore dzieciaczki no i pieska juz nie ma, bo przyjechala baba i zabrala
aga sama z dziecmi, m wyjechal do pracy
bobus jak to bobus ciagle to samo

Smerfi witam w klubie też mam doła i wszystko mnie wkurza no ale jutro @ więc przejdzie chyba

Aniś ja wszystkim dzieciom dawałam smoczek żeby sobie smoczka ze mnie nie zrobiły:)

Aga my mamy zakaz smoka z por.laktacyjnej, poza tym ja nie chce dawac dziecku smoka

Dziewczyny Zosia robi juz 3 kupe od rana. Normalny kolor i konsystencja,ale martwie sie,ze to za duzo

anisiaj ponoc dzieci na cycu robia czesto kupy. obserwuj czy bedzie ich wiecej.
aga moja Julka bez smoka nie funkcjonuje .

cos bym zjadla ale sama nie wiem co :((((((

Bobo no wlasnie mowili nam,ze jak zacznie sie najadac cycem,to sie zwiekszy ilosc kup. Ale nie spodziewalam sie,ze az tak

Aga, zbankrutuje na pampersach :)

Bobo,hmmm salatka grecka?:)

reklama
a jak wam w ogóle idzie karmienie??? jest tylko na piersi czy jeszcze ją dokarmiasz butelką, co ile Zosia je, jak długo z obu piersi???

Do góry