reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzień dobry

ja dziś sprzatam, okna, firanki zasłony ... wszystko !!! jestem już zmęczona ale jeszcze prasowanie... wpadnę wieczorkiem do was na dłużej

aniś a po co krew ???? co badacie ? też polecam fridę a na większy katar jak maluch jest po 4-5 mcu katarek do odkurzacza ;-)

bobo - oooooooo to ciekawe z tą wodą morską :baffled:

aga buzi dla Kubusia :*

reklama
anisiaj a jak z żółtaczką u Was ? już tak dobrze się czujesz że wszystko robisz??? no w sumie ja po 3 tyg pierwszy raz usiadłam na du.... :-D;-) pochwal się jak karmienie piersią ?

bobo co kupowałaś ?

aga robisz dzieciaczkom jutro Dzień dziecka ????

ja najbardziej pamiętam jednen 1 czerwiec - kiedy powstał w krak pierwszy mc donald i rodzice zabrali nas tam z bratem, to nic że po happy meal staliśmy 5 godz :-D:-D:-D:-D :-Dale było się w MC :-D:-D:-D:-D

Do góry