reklama
bietka84
szczęśliwa :)
kurde anisiaj łezka w oku, zapodałabym sobie film z wesela a tu tak późno, trza mnie było wcześniej zapytać o to hehehehe a Wy do czego tańczyliście ??? obstawiam walca
ja będę dobrą teściowa, nie będę się wtrącała - niech zatańczą do tego co sobie wybiorą - hahahahahahaha
ja będę dobrą teściowa, nie będę się wtrącała - niech zatańczą do tego co sobie wybiorą - hahahahahahaha
Smerfetka*
Fanka BB :)
witam
prosze o wybaczenie ze wczoraj nie zajrzalam ale wrocilam pozno bo sprzatalam sobie w samochodzie bo juz bylo masakrycznieeeee i tak mnie glowa rozbolala ze poszlam spac ...
Aga zaraz szukam bransoletki bo gdzies ja ostatnio widzialam hmmm tylko gdzie ???
Gosiu ja mam meble z plyty mdf nie lakierowanej takiej lekko chropowatej a pomiedzy mam jakas plyte a nad kuchenka metal . Nie wiem kto Ci powiedzial ze nie moze byc szklo jak jest gaz ziemny, moi rodzice w PL dawno temu jak bylam w liceum mieli lustra i nic sie nie dzialo.
anisiaj powiem Ci ze zzo to bol jak cholera, teraz jak mi sie przypomni to az mnie boli, najgorsze jest to ze nie mozesz drgnac zeby czegos Ci nie uszkodzili. ja bylam tak zestresowana tym ze tak wczesniej mam CC ze telepalam sie jak osika wiec m, polozna i gin mnie trzymali a pielgniarka kula luuuuuu bolaloooo
justi udanego wesela, baw sie dobrze
6mamo masz kolejna kobietke :*
My z m tanczylismy do "Od dzis " Pauli
MILEGO DNIA
prosze o wybaczenie ze wczoraj nie zajrzalam ale wrocilam pozno bo sprzatalam sobie w samochodzie bo juz bylo masakrycznieeeee i tak mnie glowa rozbolala ze poszlam spac ...
Aga zaraz szukam bransoletki bo gdzies ja ostatnio widzialam hmmm tylko gdzie ???
Gosiu ja mam meble z plyty mdf nie lakierowanej takiej lekko chropowatej a pomiedzy mam jakas plyte a nad kuchenka metal . Nie wiem kto Ci powiedzial ze nie moze byc szklo jak jest gaz ziemny, moi rodzice w PL dawno temu jak bylam w liceum mieli lustra i nic sie nie dzialo.
anisiaj powiem Ci ze zzo to bol jak cholera, teraz jak mi sie przypomni to az mnie boli, najgorsze jest to ze nie mozesz drgnac zeby czegos Ci nie uszkodzili. ja bylam tak zestresowana tym ze tak wczesniej mam CC ze telepalam sie jak osika wiec m, polozna i gin mnie trzymali a pielgniarka kula luuuuuu bolaloooo
justi udanego wesela, baw sie dobrze
6mamo masz kolejna kobietke :*
My z m tanczylismy do "Od dzis " Pauli
MILEGO DNIA
reklama
Dzien dobry
No dobra, pojde na zywca
Dzwonie rano do m, bo wyjechal
M: wlasnie o Tobie myslalem
Ja zalotnie: taaak? A o czym dokladnie?
M: o porodzie
Rece mi opadly Zamiast o dzikim seksie na plazy, to ten o porodzie
Dzisiaj do mnie i mamy przyjezdza tata, wiec mnie nie bedzie.
Milego dzionka Robaczki
p.s. nie wiem czy juz to mowilam, ale mam juz 8 czlowieczka na suwaczku
No dobra, pojde na zywca
Dzwonie rano do m, bo wyjechal
M: wlasnie o Tobie myslalem
Ja zalotnie: taaak? A o czym dokladnie?
M: o porodzie
Rece mi opadly Zamiast o dzikim seksie na plazy, to ten o porodzie
Dzisiaj do mnie i mamy przyjezdza tata, wiec mnie nie bedzie.
Milego dzionka Robaczki
p.s. nie wiem czy juz to mowilam, ale mam juz 8 czlowieczka na suwaczku