reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

jestem i ja z kafką ;-) na 10tą idziemy do kontroli
Bietka fajne te butki !
Aguś a co jeszcze gotujesz małemu? ja dziś ide kupic cukinie i mu zrobie

Ostatnia edycja:
reklama
witam z kawka ;)

ja dzis tez w domku , wzielam sobie wolne, nie umiem isc do pracy .... mam dola, mam nadzieje ze do jutra minie bo juz jutro musze o 8 byc w pracy .

bietka butki sliczne, kolorystyka rewelacja :)

evel zakasujesz wszystkie te panie z kwiaciarni , 6 zycze :)

Marta jak tak wczoraj ile slodyczy zjadlas u znajomych :D

Bobo frytki same wskoczyly do brzusia ?

Aga milego dnia u mamy :)

anisiaj haloooo wstajemy :tak:

MILEGO DNIA

Smerfie, cos Ty, nie ma za co przepraszac :) pierzemy ciuszki, pakujemy torbe do konca, potem mam endo o 18, wiec dzien zleci.

U mnie na obiad jakis sosik made by mama ;) kasza i buraczki :)

Kinga pączka zjadłam :sorry: bo do koleżanki babcia przyjechała i jej pączków napiekła ale na jednego sie skusiłam hi hi ja jeszcze nie wiem co na obiad kupie cukinie moze coś z nią zrobie

a ja szperalam po necie i wymyslilam ze na obiad bede nalesniki z serem ;) ciekawe co na to moj m hehe bo on miesne zwierze jest :) ciekawe jak mi wyjda nalesniki bo nie jestem mistrzem w ich pieczeniu hehe

reklama
Do góry