reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
6mamo urodzinowy buziak dla Franusia :*
images

bobo najlepsze zyczenia dla m :)
images

Jestem:) wstawiłam szybki "odchudzający" jak tralala żurek.
Franusiu, 100 latek, dużo zdrówka i wszystkiego najlepszego!
Marta, tak myślę o Twoim Olim, u nas cuda zdziaływał linomag. I wiesz co, przez czas leczenia przemywałabym pupę zamiast chusteczkami to watą i ciepłą wodą. U szwagierki dzieci miały na chusteczki nawilżające uczulenie i teraz tak mi się przypomniało że coś podobnego miał synek siostry ciotecznej po chusteczkach pampers tych activ - pomarańczowe opakowanie mają.
Zaraz was poczytam, u nas śnieg:((((((((((((((((((((((((

Oli zjadł cały słoiczek zupki :szok:

Justi ja mu przemywam pupe wodą z mąką ziemniaczaną i dużo wietrze też nie używam chusteczek a powiedz mi sudokrem moze byc czy nie? bo ja mu pupke posypuje tez mąką

a przez to jedzonko kupy ma tak smierdzace ze szok

dziewczyny Oli je marchewke z ryzem co mu moge jeszcze dac oprócz ziemniaka bo tego nie chce. brokół z ryzem ?

reklama
Marcia, mnie sudokrem nie podszedł wogóle, on jest taki tępy. Możesz spróbować mu posmarować, bo na pewno nie uczula. Kuzynka używała tylko sudokremu a my bepanthenu i linomagu.

Do góry