reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Dzien dobry :)

Melduje sie juz po sniadanku i wizycie w lab. Dzisiaj ledwo chodze. Boli mnie krocze jak po dzikim seksie, a tu dupa, nic nie bylo ;) tak to jest jak sie lezy, a potem wejdzie po 3 schodkach ;) zdjecie brzucha zrobione, ale nie wiem kiedy sie wtocze na g, zeby Wam pokazac.

Szkola rodzenia-super! Razem z nami 9 par, super wygodne siedziska i swietna prowadzaca. Bylo o symptomach porodu i pakowaniu torby, planie porodu i o samym szpitalu. Mialysmy ubaw z facetow, co jeden to inny. Jeden to robil tyle notatek, ze chyba ksiazke napisze. Inny spal, inny idiotycznie dowcipkowal, moj siedzial jak zaczarowany i nie mogl sie nadziwic ile wiedzy mu brakuje (juz nie chcialam mu przypominac, ze chcial kupic tylko spacerowke, a 56 uwaza za duze ciuchy ;)). Generalnie super, za tydzien pozycje w porodzie, masaze i obecnosc faceta podczas porodu.

Jutro mam gina, wiec dzis lapie energie. No i jak gin nie bedzie mial nic do zarzucenia, to po wizycie jedziemy po wozek.

Teraz Was nadrobie, bo smarujecie jak szalone :)

reklama
Bedzie post pod postem, a co :)

Jestescie szalone!:) wafelki same wpadaja, kradzieze biszkoptow dziecka, to teraz ja sie przyznam. M nie pozwala mi pic coli w ciazy, na poczatku mi sie nie chcialo, a od dwoch tygodni to moglabym nawet wylizywac krople z butelki. No to ten chowa po domu butelki przede mna, ostatnio znalazlam w szafie i wykradlam, a co ;) wczoraj sobie nalal do obiadu szklanke, jak sie odwrocil to sobie odlalam polowe. Jak narkomanka ;)

6mamo, moja madre chodzi z kijami, swietnie jej to robi. Wygrzebuj kije i ruszaj :) jak corcia po egzaminie?

Bobo, dzisiaj bez wafelkow prosze ;)

Kinga, nie idz ta droga ;) poczekaj do srody. A ja Ci sle takie telefoniczne babelki ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Bietka, to ja sie nie dziwie, ze dziecko wolno przybiera jak zjadasz mu biszkopty. Mysle tez, ze za czesto zmieniasz pieluchy i chlopakowi przez to jelita za szybko pracuja ;p

Aga, odpukac, wczoraj zadnego zaproszenia ;)

Marta, spisz tak dlugo?;)

Smerfie, kilka godzin i masz weekend :)

Evel, co u Ciebie?

Gosiu, jak dzisiaj glowa?

Hej

Dzisiaj i jutro mamy gości...M siostra z rodziną przyjeżdza.

Głowa boli.Nic sie nie chce a tu trzeba obiad zrobić.Dobrze ze m drugim daniem się zajmie.Jak sobie pomyslę o hałasie który będzie (troje dzieci) to .....

Anisiaj za colę masz klapoka w dupsko.
Krysiu jak bomba to nie chcę.:sorry:

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
jestem
Aniaisiaj nie śpie jestem mega wkurzona bo młody sie budził dzis co godzine i nie mam cierpliwości już dla niego :wściekła/y: fajnie że Ci się podobało a co do coli to ja właśnie pod koniec ciąży miałam faze i chlałam ją litrami :eek: co do facetów no cóż ha ha ha uśmiałam sie z tego postu fakt każdy jest inny
Gosiu udanych dni w gronie gości

dzień dobry :)

ja czekam na m , jak na szpilkach bo wraca z sunią z zabiegu, dzwonił że wszystko OK, tylko ospała jest...

anisiaj cieszę się, że podoba się - czy to jest ta szkoła wymagana do porodu w św zofii ????
gosia trzymaj się :) dasz jakoś radę z gośćmi
marta, bobo :* ja też miałam kiepską noc :-(

wrzucam na g linka do mojego telefonu, wybrałam i zamówiłam

po co na grupie ti Wam wklejam

asha-206.jpg

nokia asha 206 :))) nie jest dotykowa !!!! i urzekł mnie kolor :))))

Ostatnia edycja:
[FONT=&quot]MOTTO NA DZIŚ iiiiiiiiiiiiiiiiii nie tylko !!![/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] Gdyby chodzenie było tak zdrowe, listonosze żyliby wiecznie...[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] Wieloryby pływają cały dzień, jedzą tylko owoce morza, piją wodę, a i tak są grube[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] Zając biega i skacze, a żyje tyko 10 lat[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot]Żółw nie biega, nic nie robi, a żyje 450 lat[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot]WNIOSEK:[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot]"Do dupy z ćwiczeniami i zdrową żywnością"[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​

Bietka super telefon.
Ja się zastanawiam nad zmianą operatora z T-mobile na Play.
Mają super oferty. Z telefonem np. 19zł nielimitowane rozmowy do playa Do wszystkich + 10zł czyli za 29zł mam 200min do wszystkich i nielimitowane do playa.

He he tekst ten wstawiałam kilka dni temu.Nikt nie przeczytał?:rofl2:

reklama
Do góry