reklama
bietka84
szczęśliwa :)
dobrze, dobrze bobo
justi a Ty się rozgrzewaj niech m masaż zrobi... i nie trzep już dywanów
marta co do twojej koleżanki to pewnie brzuszek - szkoda że lekarz nie dał jej syropu, niech idzie po syropek lub czopek glicerynowy... albo mleko niech zmieni, z tego co wiem w Anglii nie ma Bebilonu - może mają jakiś odpowiednik i ma za dużo żelaza i jest zbyt "cięzki" dla niego... szkoda, że tam jest taka średnia opieka... my mieliśmy problem z mlekiem nestle nan - był syropek, zmieniliśmy na bebilon i wszystko grało...
to jeszcze maluszek i po prostu może mieć kolki... nie wiem co jeszcze doradzić :-(
justi a Ty się rozgrzewaj niech m masaż zrobi... i nie trzep już dywanów
marta co do twojej koleżanki to pewnie brzuszek - szkoda że lekarz nie dał jej syropu, niech idzie po syropek lub czopek glicerynowy... albo mleko niech zmieni, z tego co wiem w Anglii nie ma Bebilonu - może mają jakiś odpowiednik i ma za dużo żelaza i jest zbyt "cięzki" dla niego... szkoda, że tam jest taka średnia opieka... my mieliśmy problem z mlekiem nestle nan - był syropek, zmieniliśmy na bebilon i wszystko grało...
to jeszcze maluszek i po prostu może mieć kolki... nie wiem co jeszcze doradzić :-(
Justi, mam juz dawno spakowana torbe do szpitala taka na teraz, tzn. nie do porodu. Mama poprasowala mi koszule do porodu itd, zamawiam torbe z all i mam.
Bietka,mama jest u mnie teraz co tydzien, ona powoli pierze i prasuje i niestety spadnie to na nia. Nie wiem co bym bez niej zrobila.
6mamo, trzymajcie sie dzielnie!
Bietka,mama jest u mnie teraz co tydzien, ona powoli pierze i prasuje i niestety spadnie to na nia. Nie wiem co bym bez niej zrobila.
6mamo, trzymajcie sie dzielnie!
justi82
Kubusiowa mama
Anisiaj, super że ma Ci kto pomóc. pamiętam jak sterczałam nad żelazkiem. Jedyne czego nie zrobiłam przed pójściem do szpitala, to nie ubrałam łózeczka w pościel i ochraniacze. M to zrobił jak miałam wyjść.
Bietka, już nic nie robię, jedynie będę piec i gotować, ale też nie dużo bo w 1-szy dzień idziemy do cioci a w 2-gi teściowa ma imieniny i idziemy do niej.
Przy ząbkowaniu dzieciaczek tym bardziej może być osłabiony.
Aga, a u was ząbki się już pojawiają??
Bietka, już nic nie robię, jedynie będę piec i gotować, ale też nie dużo bo w 1-szy dzień idziemy do cioci a w 2-gi teściowa ma imieniny i idziemy do niej.
Przy ząbkowaniu dzieciaczek tym bardziej może być osłabiony.
Aga, a u was ząbki się już pojawiają??
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
co dobrego robicie do jedzenia na swieta?
ja u mamy spedzam swieta i ustalaysmy jadlospis. no wiec bedzie salatka jarzynowa, golabki, krokiety, barszczyk czerwony, zurek, biala kielbasa, jaja w majonezie, mamy wedliny wedzone przez wuja, mama zrobi boczek rolowany, kilka kawalkow ciast sie kupi, i chyba tyle.
a jak u was?
ja u mamy spedzam swieta i ustalaysmy jadlospis. no wiec bedzie salatka jarzynowa, golabki, krokiety, barszczyk czerwony, zurek, biala kielbasa, jaja w majonezie, mamy wedliny wedzone przez wuja, mama zrobi boczek rolowany, kilka kawalkow ciast sie kupi, i chyba tyle.
a jak u was?
bobofrutek
anisiaj to cos dla Ciebie Zosia i Nucia
bietka84
szczęśliwa :)
bobo my 2 dni spędzamy poza domem, więc ja będę miała tylko sałatkę jarzynową i jajka w majonezie
u cioci m na śniadaniu nie wiem co będzie...
u moich rodziców żurek, biała kiełbasa, jajka faszerowane, chrzan, sałatka warzywna, i ciastaaaaa sernik, orzechowiec i chyba ciasto czeskie ;-)
u cioci m na śniadaniu nie wiem co będzie...
u moich rodziców żurek, biała kiełbasa, jajka faszerowane, chrzan, sałatka warzywna, i ciastaaaaa sernik, orzechowiec i chyba ciasto czeskie ;-)
bobofrutek
no i cwikle z chrzanem mama jeszcze robila. znow czlowiek sie obje w swieta hihi. dobrze ze to dwa dni obzarstwa
reklama
Aga1402
Fanka BB :)
Justi spodziewam się zębów w najbliższym czasie i wydaje mi się że on od zębów jest taki marudny, moje dzieci miały wcześnie zęby pięć miesięcy i już były
Bobo ja jeszcze nie wiem co będę robić na pewno żurek z białą kiełbaską, od taty dostaniemy wędliny i kiełbasy które będzie wędził i m mówi żebym karpatkę upiekła, miałam nic nie robić bo mieliśmy iść do babci m na te urodziny ale nie idziemy
Bobo ja jeszcze nie wiem co będę robić na pewno żurek z białą kiełbaską, od taty dostaniemy wędliny i kiełbasy które będzie wędził i m mówi żebym karpatkę upiekła, miałam nic nie robić bo mieliśmy iść do babci m na te urodziny ale nie idziemy