reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
marta napisz napisz niech kupi cos wlasnie takiego i zobaczy. moze faktycznie to nietolerancja laktozy?
Bobo napisałam jej
przyszła mi torba do wózka JUpi :-)Zobacz załącznik 548236Zobacz załącznik 548237
przyszła mi torba do wózka JUpi :-)Zobacz załącznik 548236Zobacz załącznik 548237
Ostatnia edycja:
bobofrutek
bietka to u nas w PL a tam to wiadomo jaka opieka. niech sprobuje ten lek a jak bedzie widziec ze faktycznie dziala i ze to nietolerancja to podzie po inne mleko, nie wiem jak tam u nich jest. moze ten pediatra tego nie wzial pod uwage. lepiej niech idzie do innego lekarza. a w angli sa tez polscy lekarze moze niech idzie do polskiego?
Zasnelam, sorki
Justi, a czemu tak, przesad jakis?
Bobo, nie strasz mnie taka wizja juz widze taka wymazana Nucie
Bietka, bierze okolicznosciowy, a jak bede po cc to poprosi lekarza o opieke, jak nie to wezmie wypoczynkowy.
Do nas w niedziele przyjezdzaja rodzice i "przywioza nam swieta". Tata piecze pasztet, schab ze sliwka i taka pieczen z jajkiem. Oprocz tego kaczke z zurawina i jablkami. Mama robi zurek i jakies salatki. Ja zrobie salatke chrzanowa-idealna do mies, jajka w sosie z bazylii, jaka lososiowe, m upiecze ciasta i tyle. Rodzice w niedziele wracaja, w pon bedziemy sami. Od m nikt nas nie odwiedzi.
Marta, fajnie to razem wyglada
Justi, a czemu tak, przesad jakis?
Bobo, nie strasz mnie taka wizja juz widze taka wymazana Nucie
Bietka, bierze okolicznosciowy, a jak bede po cc to poprosi lekarza o opieke, jak nie to wezmie wypoczynkowy.
Do nas w niedziele przyjezdzaja rodzice i "przywioza nam swieta". Tata piecze pasztet, schab ze sliwka i taka pieczen z jajkiem. Oprocz tego kaczke z zurawina i jablkami. Mama robi zurek i jakies salatki. Ja zrobie salatke chrzanowa-idealna do mies, jajka w sosie z bazylii, jaka lososiowe, m upiecze ciasta i tyle. Rodzice w niedziele wracaja, w pon bedziemy sami. Od m nikt nas nie odwiedzi.
Marta, fajnie to razem wyglada
bobofrutek
bietka no wiem ze wizyta u polskiego lekarza droga ale warto isc i sie poradzic
anisiaj kup Nuci fartuszek bo jak Zoska bedzie malowac farbami to Nucia pewnie bedzie chciala z nia a szkoda zeby sie ubrudzila
anisiaj kup Nuci fartuszek bo jak Zoska bedzie malowac farbami to Nucia pewnie bedzie chciala z nia a szkoda zeby sie ubrudzila
reklama