reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
U mnie okna nie tknięte:)
Anisiaj, ja proponuję żebyś torbę spakowała, nawet jakbyś musiała jechać wcześniej na kilka dni, to lepiej mieć komfort że torbę z ciuchami choćby dla siebie masz pod ręką, a nie m szuka na gwałt ubrań itp.
Evel, mały artysta:)

O tak ja też ubolewam nad tym, że większość rzeczy dla dziewczynek jest różowa. Staramy się tego unikać ale czasami zwyczajnie się nie da.
Ostatnio wygrałam aukcję na której był beżowy płaszczyk z reserved fakt, że używany ale w idealny stanie (taki był opis aukcji) i czekam aż przesyłka dojdzie bo jestem ciekawa tego idealnego stanu:)

Witajcie dziewczynki!!!
Anisiaj kurczę kangurki u lekarza powinny wchodzić do gabinetu jak tylko przybędą!!!
Evel Karolek niestety jest w szpitalu.

Dziewczynki teraz u Karolka jest moja mama i jeszcze nie dzwoniła do mnie jak mlody.My jedziemy do niego na 13.Ale wczoraj już po pierwszej kroplówce lepiej wyglądał i nawet nie płakał jak zakładali mu wenflon i nie płakał jak szliśmy do domu.Ale ja zaraz za drzwiami szpitala rozklejam się kompletnie,a w domu jeszcze Szymek i nawet Franek tęsknią i płaczą za Karolkiem.
Po powrocie ze szpitala na pewno do was tu napiszę.
Dziękuję wam dziewczynki za troskę i zainteresowanie moim synkiem!!!

Ja pamiętam że jak mi wody odeszły w domu jak miałam rodzić Amelkę to wprawdzie torbę miałam spakowaną ale nie mogłam zakręcona :) i wody ze mnie ciekły a ja biegałam po domu i szukałam telefonu, którego chwilę wcześniej uzywałam bo dzwoniłam po przyjaciółkę żeby mnie zawiozła do szpitala- tak byłyśmy umówione bo akurat mój tata był na urlopie, a były miał mnie przecież w d... Także lepiej miec wszystko spakowane żeby głowy nie stracić :)

jestem.... musiałam odkurzyć i przejechać się na mopie :-)

aga Igi też chrumka :eek: pediatra nie dopatrzyła się infekcji, mówi że to od zębów może być
anisiaj no zacznie się za niedługo pranie, prasowanie, pakowanie :))) ehhhhhhhh fajny czas :))) myślisz że gin Ci pozwoli postać przy desce do prasowania ??? :sorry:
6 mamo zaciskam kciuki za Karolka &&&&&&&& musi być dobrze :* całuje Cię :*
bobo walcz i licytuj ;-):-D
marta nie martwię się wagą Igorka, bo i tak jest w górnych granicach norm :)
evel ja jak mi wody odeszły to pisałam sms do dziewczyn na BB i poszłam pod prysznic - ale wyobrażam sobie jaką miałaś powódź w domu :D :-D

bietka walcze walcze hihi:)

walka71_(www.e-gify.pl).gif

reklama
Do góry