reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
marta siada Ci Olis?
julka tak sie bierze do siadania ze szok a jak nie moze usiasc to sie wscieka. kiedy dzieci zaczynaja siadac?
bietka no wlasnie jak dam Julce rece to mi siada pieronica jedna.

Kochane, ja sie tylko witam, bo mam dzis kiepski dzien. Rano bolal mnie brzuch, juz sie wybieralam do szpitala, ale po lekach przeszlo. Chyba umowie sie do gin na sobote, bo bardzo mi sie ten bol nie podobal.

6mamo, zdrowka dla Was wszystkich! Faktycznie przy takich eozynofilach to moga byc pasozyty, ale tez np. swieze wirusy np. toksoplazmozy. Zbadaja Cie i bedzie wiadomo.

Bietka, caluski dla Igorka! Niech dalej tak pieknie rosnie, bo w reprezentacji trzeba zrobic porzadek, mloda krew sie przyda :)

O 18 mam endo, nie wiem jak sie tam dowloke.

dziękuję buziaki przekazane :*

marta dokładnie, widocznie tyle mu wystarcza:-)
bobo silna Julka , Igor posadzony siedział ok 6 mca, a sam zaczął siadać z brzucha jak miał ok 7 mcy i kilka dni
anisiaj :( daj znać po endo i umów się na sobotę, gdyby się coś działo to wiesz co masz robić, więc co mam pisać... IP i już buziak :*

9 mcy jak ten czas leci...............

reklama
Do góry