reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dziękuję dziewczynki!!!Duchowego wsparcia potrzebuję i Wy mi takie dajecie!!!
Ja teraz zniknę na chwilkę,muszę się położyć i przespać troszkę bo jestem padnięta.Przy Karolku teraz m będzie czuwał.

dzień dobry :)

u mnie - 3 paskudny lodowaty wiatr... wystawiłam młodego przy otwartych drzwiach balkonowych żeby łyknął powietrza bo na spacer ... nie da się iść :-( sypie śnieg!!! :no:

bobo ja łyżeczką na śniadanie podaję
00018830.jpg
lub
images

6 mamo zdrowia dla WAS , oby szpital nie okazał się konieczny - buziak ode mnie :*

miłego dnia

Bobo niczym się nie różnią, to to samo:)

Kuba nie je mało powinien jeść co 5 godzin 180 a je co 3 godziny po 120 czyli więcej próbowałam go przestawić na 150 co 4 godziny ale wtedy ulewa

Bobo możesz podac do mleka i będzie płynne
Aga jak ulewa to nie ma co na siłe widocznie nie potrzebuje wiecej - ładnie przybiera więc jest dobrze

mój Igor je mniej niż Wasze dzieciaczki ;-):-)

bobo dokładnie jak aga napisała niczym się nie różnią, kup kleik ryżowy zagęść mleko i daj w butelce:-)

a sa specjalne smoczki do kleikow czy musze kupic jakis i dziure zrobic?
moja julka je 120-150 co 3 h. 150 je zazwyczaj na noc i w nocy jak sie budzi a w dzien 120

reklama
Do góry