reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

no to musze kupic smoczek, bede szla pozniej na miasto to kupie ten kleik i smoczek. ale bede jej dawac tyko na noc ten kleik w dzien mleko jej starcza

reklama
marta u mnie tez snieg i mrozno mimo ze slonko swieci i daje zludne nadzieje ze jest cieplo a jak sie wyjdzie to wywieje czlowieka na maxa
evel milej kawki i ploteczek :)

A więc tak: Franuś raczej zdrowieje,u mnie to albo alergia albo jakieś robale i mam zrobić kał na pasożyty,niestety Karolek gorzej.Wczoraj już miał biegunkę,popuszczał w majteczki a dziś już 3 razy zwracał.Lekarka powiedziała,że jak jeszcze raz zwymiotuje to do szpitala i dała nam skierowanie byśmy nie musieli drugi raz do niej biegać.

6 mamo skierowanie do szpitala zeby Karolek sie nie odwodnil? bidulek :( tak mi zawsze przykro jak dzieciaczki choruja :( trzymam kciuki zeby obylo sie bez szpitala a jak juz bedzie taka koniecznosc to zeby szybciutko wyzdrowial. Tobie Kochana i Szymonkowi duzo zdrowka no i zrob sobie te badania. informuj nas Kochana co i jak. potrzebujesz czegos?

reklama
Do góry