reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Gosiu, nie mam pojęcia:) Kuba spał w dzień, więc bedzie do północy balować. I pewnie jim jama bedę oglądać:)

reklama
ja ogladam koncert radia zet na 2 a julka pospala 20min i oczy jak 5 zl i za chiny nie chce spac. ostatnio tak ma ze spac nie chce i wojuje. masakra

dzień dobry a raczek dobry wieczór

cały dzień na nogach, piękna pogoda więc byliśmy na wycieczce za miastem, padam ....

gosiu justi - niech chłopcy szybko zdrowieją :*
gosia a może to z nerwów - przez remont, rocznicę ... może głowa boli Cię od ciśnienia ? hmmm nie wiem :(
bobo życzę udanych wakacji, słonka i odpoczynku :* i jak najmniej komarów ;-)
aniś skarbie krostkami się nie przejmuj, albo potówki albo może np. przytuliłaś ją do siebie, jakieś perfumy? makijaż? Twój balsam do ciała- to może być cokolwiek - mój Igor miał uczulenie na makijaż mojej mamy - zawsze jak go przytulała coś mu wyskakiwało. On ma rok i średnio co 2 mce coś mu wyskoczy z byle powodu
kochana przytulam Cię :* aaaa - dzieciaczki mają zmienny apetyt. Dawaj Z na żądanie, jak zgłodnieje - to da znać :* buuuuziiii :*

bietka co robisz jak Igi nie chce spac na noc jak go kladziesz? julka juz ktorys wieczor wojuje. co ja poloze to wstaje siada i sie drze. zostawilam ja w lozeczku niech robi co chce. zmeczy sie to usnie. ale zawsze spala mi po kapieli a teraz cos jej sie poprzestwialo :(

reklama
bobo nic :( , jak wstaje , kładę i walczymy tak.... do 22 nawet
a jak śpi w dzień ? igi w wieku julki spał 2 x po 1 godz
bywa że się poddaje i śpiewam kołysanki na rękach

gosia
też pomyślałam o ciąży ... no a ciśnienie skacze bardzo, piątek burzowo-dziś duszno pogoga też daje czadu :(

Do góry