reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Ja cale lato smigam w japonkach , uwielbiam je :-) bobo a probowalas takie ze skorka zlozona na plasko w pionie ? Ja msn bardzo delikatne stopy , moge chodzic tylko w skorzanych butach kazde inne odparzaja mi natychmiast stopy :-(

reklama
ja tez uwielbiam japonki:) zawsze po zimie mnie trochę obdzierały ale jak się mi już noga przyzwyczai jest ok a w zeszłym roku dostałam od koleżanki japonki z nike i teraz tylko w nich śmigam

Bietka mnie się moje stopy też nie podobają ale zrobię pedicure pomaluje francuskim i stopa od razu lepiej wygląda:)

smerfetko probowalam kazdych i nic.... nie moge bo mnie boli miedzy palcami.
bietka zeszlo ze mnie ale chyba nie wszystko bo np jak kucam to czuje tak ciezko w lydkach takie napiecie jak wlasnie woda

Długo to zakończenie trwało. A jeszcze słońce tak grzało, że miałam dość.
No, ale żeby zobaczyć jak córcia dostaje nagrodę za wyniki w nauce to warto się pomęczyć :tak:

Smerfetka to Ty w Belgii mieszkasz? To dlatego jesteś Smerfetka :-)
Ja jeszcze nie wiem jaką nagrode sprawić Angeli za świadectwo, ale jutro jedziemy do miasta to może coś wymyślę ;-)

Ja tak średnio lubię japonki :eek: Mam, ale szału nie robią :huh:

no wiec moje dziecko jest udane :-D

postawilam torbe bo jedziemy do mamy mojej i spakowalam rzeczy dla niej zeby nie zapomniec i jestem sobie w lazience i slysze cisza wiec wychodze patrze a Julcia co robi? przyczolgala sie do torby oczywiscie dla niepoznaki wziela tez zabawki ze ona niby tam byla i zaczela wymowac mi rzeczy z niej :-D ale jaka skupiona przy tym byla haha

no a teraz sie z niej usmialam bo ma takiego misia i ten misiu ma doczepionego takiego malego misia. i ona sobie wymyslila ze chce tego malego a nie duzego i co chwilala lapala malego a duzego probowala od niego odczepic hahah :-D a teraz znow torbe podrozna mi pakuje tzn rozpakowuje :-D

Dzień dobry dziewczynki!!!
Wybaczcie,że za często do was nie zaglądam,ale mam teraz mnóstwo zajęć w domu i nie tylko.

Chciałam się pochwalić,że mój syn Michał zdał maturę i właśnie składa papiery na 3 uczelnie.

Miłego dnia wszystkim!!!

reklama
Do góry