reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

jestem :)

goraco na dworze ze zdechnac idzie....a co bedzie pozniej hihi.

Julka juz wykapana w lozeczku usypia a mi nogi w tylek wlaza,

anisiaj a zielone pampersy tez Zosi nie sluza?

reklama
anisiaj bylam z Julka na spacerku i bylam tez u tesciow na piechote :) lacznie dzis ok 8km zrobilam :)

edyta moja Jula ma stale godziny kapania i spanie wiec juz mam bloga cisze w domku :)

anisiaj już nie, ale długo ich używałam, m chyba polował na nie w carrefourze, realu i tesco
my z racji tego że Igi dużo się rusza to mamy active baby - bo nie obcierają mu pachwin i wytrzymuje w niej 12 - 13 godz w nocy
w dzień jak jestem w domu z nim i pilnuje co 3-4 godz zmiany pieluszki to dada z biedronki
ogólnie tak :na noc, na spacer, w gości gdzieś dalej : pampers
w domu: dada

tak widziałam też w rossmanie ;-) premium care
pięknie zmieniamy już rozmiar pieluszek ? na dwójeczkę ??? Zosia waży tyle co Igi przy narodzinach

reklama
jestem

masakrycznie boli mnie głowa byłam u sąsiadki dała mi ketonal

moje dzieci już leża w łóżkach i cisza w domu

Aniś ja na pampersach starszaków odchowałam na wszystko inne mieli uczulenie Kubie na początku też białe pampersy a teraz dady z biedronki używam super są

Bobo toś ładnie km narobiła

Do góry