reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Bietka, mój m chlapnął mamie że jadę do gina, a ta oczy jak 5 zł:) więc m żeby uprzedzić pytania, od razu powiedział że babcią drugi raz na pewnie nie będzie:) Umówiłam sie prywatnie do pani gin, bo nasza z ośrodka to o kant kupra rozbić.

reklama
no pięknie to będą plotki justi teraz - hahahahahaha
dałaś Kubusiowi antybiotyk ???

zmykam spać - ciąg dalszy odsypiania wieczoru panieńskiego ;)

dobrej nocy

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Miałam zajrzeć jeszcze wieczorem, ale padłam i nawet męża z pracy nie doczekałam.

Justi no właśnie gdzieś mi uciekla sygnaturka :-D
Moja motywacja coś też poszła w las :baffled: a chciałam zrzucić tak ze 2 kg przed latem ;-)
Ponad rok temu udało mi się w końcu zmobilizować i schudłam 12 kg :tak: i długo waga stała w miejscu, ale zima była chyba za długa i trzeba by wziąć się za siebie. Tylko, że ciągle mi brakuje czasu na wszystko.

Ja na rowerze jeżdżę codziennie do pracy (mam 3,5 km). A wczoraj jeszcze córcia mnie wyciągnęła na rolki :-)

U nas od samego rana przepiękne słoneczko od razu humor lepszy :-)

Miłego dnia :-)

reklama
dzien dobry :)
pogoda przepiekna az chce sie zyc :))))) ja juz spacerek zaliczylam, bylam na pobraniu krwi, jak zobaczylam ok 80letnia laborantke szykujaca dla mnie 4 wielkie i 1 mniejsza probowki to myslalam ze padne . no i owa Pani pobierala mi krew :szok: cud ze zyle widziala hihi
edyta jaka mialas ditete ze tak ladnie schudlas?
milego dnia wszystkim

Do góry