reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Bobo próbowałaś pić colę? Tylko że tą prawdziwą COLę,nie inną.

O jakich puzzlach mówicie?

Justi ja chcę ciasto:-)
Aniś nie byłam u lekarza ale z tego co zauważyłam o sprawy bólowe jest dużo lepiej. Teraz mam @ i żadnej tabletki przeciwbólowej nie wzięłam.
Natomiast zęby ...tragedia.Końca nie widać. Narkoza tak mi je osłabiła.Niby zdrowe a bolą,łamią się.

reklama
gosiu a cola pomaga na bol glowy? a wiesz ze ja odwazylam sie i wszystkie zeby zrobilam? hihi
bietka ogladam "na wspolnej" a poza tym jescze nie zasne

Ooo to super.Zuch Dziewczyna:-)
Mi na niskie ciśnienie pomaga często. Ale cola,pepsi natomiast szkodzi na żołądek i wywołuje ból głowy.

Puzzle fajne są ale dobrze jak mało elementów mają do układania ( w środku).My mamy dużo i ciągle był bałagan.

mnie dzis lekarka pytala kiedy mialam @ no to jej mowie ze w kwietniu na to ona czy ja czasem w ciazy nie jestem no to jej mowie ze nie a ona czy napewno i czy test robilam no to jej mowie ze to nie realne zebym byla w ciazy :-D zdziwila sie i juz wiecej nie pytala hehe

Justi ja też. Od sierpnia mi tak poleciały ale próchnicy nie mam.

Elu owoce.Nie widzę takich ale coś w tym stylu. Każdy owoc składa się z kilku części.Kupione były już ze 3lata temu.

Bobo a może????

reklama
Do góry