reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

Dzięki Corsini - tak też myślalam, ze to te wymiary. Po w czasie usg to lekarka nawija i nawija i jak to zapamiętać wszystko. :)))
Apropos tycia to musze koniecznie iść sobie coś do ubrania kupić, bo teraz to już każde majtki mnie upijają, a co dopiero reszta garderoby. :)

reklama
Elpis sliczna dzidziunia ;D wyraznie widac na zdjeciu cala a moje na Usg mojej gin juz sie nie miesci ::) Jak bede mila podlaczony juz komp w domu to nadrobie zaleglosci ze zdjeciami ;)

:) dzieki :)
Ja chce wlasnie teraz szybciutko jeszcz isc na to usg 4d, poki jeszcze w miare dzidzius miesci sie "w obietywie" :) Lekarka mi powiedziala, ze jeszcze tydzien gora dwa i tez juz bedzie "w odcinkach" :))

Wow!!! Ale slodkie malenstwo!!! Super!!! Oh! nie moge sie juz 24.02 doczekac, ciekawe co ja wtedy przyniose od doktorka???

To widze , ze malenstwo mialo pelna sesje! Pozowalo z kazdej strony!!! Super!!!
A poza tym wszystko ok??? Co gin powiedzial??? Dzidziulek dobrze sie rozwija???

tak wszystko O.K. ale powazniejsze USG bede miala w 22gim tygodniu ,niestety prywatnie bo moja gin ma za slaby sprzet ale tam badaja dokladnie serduszko i robia filmiki 4d ;D

Cześć dziewczyny

Zdjęcia nie są najlepszej jakości, bo ni skanera ni cyfrówki, więc szczelam fotkę telefonem, a potem na kompa.
Zdjęcia zrobione są w 13 tc, mam nowsze ale są robione gorszej jakości aparatem USG więc gdybym jeszcze przepuściła je przez tel. to już nic nie byłoby widać.
Na pierwszym jest jedynie rączka, a z drugiego podobno można wnioskować (choć nie na pewno), że to będzie chłopczyk.

Na 3d idę 8 marca  :laugh: więc potem wkleję nowsze zdięcia.

Pozdrawiam

reklama
Aneczko, a ile wzrostu ma Twoj Wituś? :) Bo przystojniak z niego ;) Moze ja bede miala dziewczynke, bo jak przed chwila zobaczylam te fotki to moj bobas sie zaczal wiercic :)))

Do góry