reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

Dzięki Corsini - tak też myślalam, ze to te wymiary. Po w czasie usg to lekarka nawija i nawija i jak to zapamiętać wszystko. :)))
Apropos tycia to musze koniecznie iść sobie coś do ubrania kupić, bo teraz to już każde majtki mnie upijają, a co dopiero reszta garderoby. :)

reklama
Elpis sliczna dzidziunia ;D wyraznie widac na zdjeciu cala a moje na Usg mojej gin juz sie nie miesci ::) Jak bede mila podlaczony juz komp w domu to nadrobie zaleglosci ze zdjeciami ;)

:) dzieki :)
Ja chce wlasnie teraz szybciutko jeszcz isc na to usg 4d, poki jeszcze w miare dzidzius miesci sie "w obietywie" :) Lekarka mi powiedziala, ze jeszcze tydzien gora dwa i tez juz bedzie "w odcinkach" :))

Wow!!! Ale slodkie malenstwo!!! Super!!! Oh! nie moge sie juz 24.02 doczekac, ciekawe co ja wtedy przyniose od doktorka???

To widze , ze malenstwo mialo pelna sesje! Pozowalo z kazdej strony!!! Super!!!
A poza tym wszystko ok??? Co gin powiedzial??? Dzidziulek dobrze sie rozwija???

tak wszystko O.K. ale powazniejsze USG bede miala w 22gim tygodniu ,niestety prywatnie bo moja gin ma za slaby sprzet ale tam badaja dokladnie serduszko i robia filmiki 4d ;D

Cześć dziewczyny

Zdjęcia nie są najlepszej jakości, bo ni skanera ni cyfrówki, więc szczelam fotkę telefonem, a potem na kompa.
Zdjęcia zrobione są w 13 tc, mam nowsze ale są robione gorszej jakości aparatem USG więc gdybym jeszcze przepuściła je przez tel. to już nic nie byłoby widać.
Na pierwszym jest jedynie rączka, a z drugiego podobno można wnioskować (choć nie na pewno), że to będzie chłopczyk.

Na 3d idę 8 marca  :laugh: więc potem wkleję nowsze zdięcia.

Pozdrawiam

reklama
Aneczko, a ile wzrostu ma Twoj Wituś? :) Bo przystojniak z niego ;) Moze ja bede miala dziewczynke, bo jak przed chwila zobaczylam te fotki to moj bobas sie zaczal wiercic :)))

Do góry