reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

reklama
Byłam wczoraj na wizycie i niestety pierwszy raz nie dostałam zdjęcia bobika bo...jest juz za duży(ma 11 cm od głowki do pupki) i nie dało się go całego sfotografować:( Ale w drugim tygodniu lutego idę na USG 3d i napewno wyślę filmik na forum!No i poznam już płeć mojej kruszynki o ile da sobie zajrzeć pomiędzy nóżki:)

:) apropos zdjec i płci... przypomniało mi się, jak moi znajomi byli na usg, to chyba był już 6 miesiąc, i dopiero wtedy maluch pokazał swoją "męskość". I lekarz zrobił takie zdjęcie, że było widać tylko jedną nóżkę i "siusiaczka". To ten mój kolega potem pokazywał wszystkim ta fotkę, wskazywał na nóżkę i mówił "Widać, że synuś, ma sprzęt po tatusiu" ;)))

kluseczka.jpg

Jeszcze raz spróbuję...

reklama
Do góry