reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

ja ostatnie USG robilam 27.01.06 ale nie jest ono takie wyrazne jak z 06.01.06!
Dlatego pochwale sie moim dzidziulkiem z tej wczesniejszej fotki!!!

reklama
Jak dzieciatko bedzie wieksze to tez bedzie widac wyrazniej, ale to jak ostre jest zdjecie USG zalezy od sprzetu jaki ma lekarz.Moje bylo robione nie u mojego lekarza bo moj mial za slaby by aparat odczytac ruchy dziecka.
Mam tez zdjecie robione pozniej i tez nie jest wyrazne,takze sie nie martw Olu!!!
Jak dzieciatka sie urodza to bedziemy im robic super fotki!!!

To najnowsze zdjecie naszego dzidziusia :) Dzieki Bogu maluch rosnie zdrowo, serduszko bije rowno - 144 ud/min. Wszystko rozwija się prawidlowo. Tylko ulozony jest troche za nisko, wiec teraz to juz nic nie powinnam robic, ani dzwigac ani nic. Najlepiej duzo lezec - mniej chodzic, zeby nie ciagnelo do dolu :( Takze troche jestem uziemiona, bo nawet za dlugie spacery moga zaszkodzic, a o jakichkolwiek cwiczeniach to mam zapomniec. Takze zaczynamy bardziej sie oszczedzac - trudno, ze bez ruchu przytyje ze 25 kg, ale zdrowie mojego dzidziusia jest najwazniejsze w tej chwili :))
Nie wiem czy mi sie to udalo, ale dalam tu tez nagranie serduszka mojego Malenstwa, to jak sie udalo i chcecie posluchac to zapraszam :))

Kurcze, plik z nagraniem jest za duzy, kombinowalam jakby go zmniejszyc ale to wyzsza szkola jak dla mnie :) moze uda mi sie jutro :)

:) Dzieke ewan :))
ma 12,6 cm :)
A moze wiecie co znacza te skroty BPD i FL na zdjeciu usg??

reklama
ale śliczne  :)  :) BPD to wymiar dwu ciemieniowy a FL to dlugość kości udowej z tego co pamiętam  ;) dbaj o siebie  Elpis  :) a wagą się nie przejmuj ja przytyłam po 25kg z córcią i synkiem po czym chudlam po 30  ;) i nie było śladu kilogramów  :) pozdrawiam wszystkie Brzuszki  ;D

Do góry