reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Krecik,masz bardzo wyraźne i ładne zdjęcia maluszka,na moich aż tak dokładnie nie widać
Jak dzieciatko bedzie wieksze to tez bedzie widac wyrazniej, ale to jak ostre jest zdjecie USG zalezy od sprzetu jaki ma lekarz.Moje bylo robione nie u mojego lekarza bo moj mial za slaby by aparat odczytac ruchy dziecka.
Mam tez zdjecie robione pozniej i tez nie jest wyrazne,takze sie nie martw Olu!!!
Jak dzieciatka sie urodza to bedziemy im robic super fotki!!!
Mam tez zdjecie robione pozniej i tez nie jest wyrazne,takze sie nie martw Olu!!!
Jak dzieciatka sie urodza to bedziemy im robic super fotki!!!
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
To najnowsze zdjecie naszego dzidziusia Dzieki Bogu maluch rosnie zdrowo, serduszko bije rowno - 144 ud/min. Wszystko rozwija się prawidlowo. Tylko ulozony jest troche za nisko, wiec teraz to juz nic nie powinnam robic, ani dzwigac ani nic. Najlepiej duzo lezec - mniej chodzic, zeby nie ciagnelo do dolu Takze troche jestem uziemiona, bo nawet za dlugie spacery moga zaszkodzic, a o jakichkolwiek cwiczeniach to mam zapomniec. Takze zaczynamy bardziej sie oszczedzac - trudno, ze bez ruchu przytyje ze 25 kg, ale zdrowie mojego dzidziusia jest najwazniejsze w tej chwili )
Nie wiem czy mi sie to udalo, ale dalam tu tez nagranie serduszka mojego Malenstwa, to jak sie udalo i chcecie posluchac to zapraszam )
Nie wiem czy mi sie to udalo, ale dalam tu tez nagranie serduszka mojego Malenstwa, to jak sie udalo i chcecie posluchac to zapraszam )
reklama
Corsini
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
ale śliczne BPD to wymiar dwu ciemieniowy a FL to dlugość kości udowej z tego co pamiętam dbaj o siebie Elpis a wagą się nie przejmuj ja przytyłam po 25kg z córcią i synkiem po czym chudlam po 30 i nie było śladu kilogramów pozdrawiam wszystkie Brzuszki ;D