reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

reklama
Ja juz bylam ale u mnie kosztowalo tylko 60zl. bez filmiku.Dzidzia byla jeszcze malutka i nie bylo nic widac ale u Ciebie Olu to juz duze szanse beda na odkrycie tego co tam siedzi ;D

Olu, a nie robią u Was bezpłatnie (z NFZ)??? Ja miałam w ramach poradni genetycznej. Moja ginekolog kieruje tam wszystkie dziewczyny w ciąży, bo tam mają taki sprzęt i do tego najlepszy w mieście. Przychodnia ma podpisaną umowę z tamtymi na takie badania i nie ma problemu. Pierwszy moment tylko był dla mnie szokujący, jak weszłam do tej poradni genetycznej i zobaczyłam te dzieci i zdjęcia w gablotach, ale starałam się o tym nie myśleć. Tym bardziej, że wiedziałam dlaczego akurat tam dostałam skierowanie.

Elpis,nie wiem,byc moze są bezpłatne,ale ja mieszkam w Płocku od miesiąca i jeszcze nawet nie jestem przemeldowana, więc nie mam rejestracji tutaj w przychodni.Dowiedzialam się,że kosztujw tyle od kuzynki która robiła to USG w wakacje.We wtorek idę do gina to zapytam,może wie gdzie i ile to kosztuje.

Witam Was Dziewczynki :) Zajrzałam tu tak z sentymentu...bo przecież ja też miałam być lipcóweczką...los chciał inaczej...staram się z tym pogodzić...
Oglądałam Wasze Skarby na USG, naprawdę cudowne zdjęcia! Cieszę się, że dopisują Wam humory! Trzymam kciuki, żeby dalej wszystko układało się tak dobrze!

Pozdrawiam Was!

Zebrra witaj serdecznie  :) z suwaczka poniżej wynika że niedługo teścik pójdzie w ruch  ;) więc trzymam kciuki za dwie kreseczki  buziaczki  :)

Corsini suwaczek mam na razie ustawiony bardziej na czuja, niż naprawdę... Trudno powiedzieć jak mój organizm będzie zachowywał się po zabiegu..to dopiero 3,5 tygodnia...ale wydaje mi się, że coś co pojawiło się 31/12 było @, stąd moje przypuszczenia :) Poczekamy, zobaczymy :)

reklama
Zeberrko wszystkie trzymamy kciuki za Twoja fasoleczke ;D Zagladaj do nas czesto po fluidki ;) :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry