reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

mrozik, kozica - w Poznaniu znam tylko prywatne przedszkola stosujące montesori.:zawstydzona/y: A myślę, że w małych miastach państwowe mogły by o tym pomyslęc, bo bardzo by to ułatwiło prace i dzieci tez lepiej by się czuły.:tak: A nie wydaje mi się, aby to nakładaów finansowych nie było, tylko chęci brak... niestety:-:)no:

reklama
Hej dziewczyny....i znowu mnie dluuuugo nie bylo.

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo mocno.

Ide poczytac co slychac na naszym bb.

To i ja się dołączę z życzeniami :tak:
Życzę Wam fajnych, ciepłych i rodzinnych Świąt, dzieciaszkom odjazdowych prezentów, a Wam mamuśki relaksuuuuuuu....

608.gif
588.jpg

jak minęły święta?
Ja chociaż wypoczełam, to jestem bez sił. Ledwo zipie :sorry2:. Jeszcze byle 2 miesiace wytrzymać (noo, najlepiej by było te 3 miesiące, ale ...)

Hej dziewczyny.

Czy istnieje mozliwosc zeby w wieku 2,5 lat dziecku wychodzily jeszcze zeby??bo u mojego synka wyglada jaby mu szly, zagryza warge strasznie nerwowo i gryzie wszystko, szczegolnie mokre rzeczy.Katar ma, jest ogolnie nerwowy!

reklama
Dzieki Ewelia, tylko z tego co widzialam wszystkie zeby juz ma, ale przypuszczam ze ktores z tych sie jeszcze do konca przebijaja.Jesli dlugo to bedzie trwalo bede musiala pojsc do lekarza.

Aha, i jeszcze zgrzyta zebami, nie w nocy, tylko w dzien, od czasu do czasu,czytalam ze to moga byc owsiki, ale poza zgrzytaniem nic innego nie zauwazylam:confused: wiec nie wiem...

Mroziku, u nas swieta minely spokojnie, leniwo,ogolnie w porzadku, ale podobnie jak u ciebie po odpoczynku cigle laze zmeczona,ale mysle ze to bardziej rozleniwienie , teraz trzeba zalapac rytm zeby dojsc do siebie :dry: ,poza tym ty masz brzuszek, wiec chyba powinnam sie wstydzic ze tak narzekam:zawstydzona/y:

Ostatnio martwi mnie moj maly, jest strasznie kaprysny, nie chce sam sie bawic, jest nerwowy, i co najbardziej mnie marwi,kiedy pojdzie do przedszkola to bedzie dopiero problem, otoz nie chce sam jesc lyzeczka:baffled:,caly dzien moglby nic nie jesc, kiedy mu do buzi jedzonka nie dam, zlosci sie kiedy pokazuje mu jak ma jesc:-(,nie wiem jak go nauczyc....

A co robicie na Sylwestra??My w domu, nie ma babci, nianki za drogie,znajomi powyjezdzali, wiec nic innego nam nie pozostalo.Jakis BAL trzeba bedzie zorganizowac dla nas trojki:-p:cool2:

Do góry