reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze przepisy kulinarne

Jak widać kocham drożdżówki, ciacha drożdżowe i inne tego typu przysmaki :D

Dziś ciasto drożdżowe z jagodami i kruszonką (ja zrobiłam z dodatkiem cynamonu, który bardzo lubię)
skorzystałam z tego przepisu Link do: Ciasto drożdżowe z truskawkami i kruszonką - NAJPROSTSZE - Coolinarny

oto ciacho - kruszonka ciemna bo cynamonowa:)

ciasto drożdżowe.jpg
 

Załączniki

  • ciasto drożdżowe.jpg
    ciasto drożdżowe.jpg
    190,6 KB · Wyświetleń: 1 068
Ostatnia edycja:
reklama
Przekaska
paski papryki czerwonej
Twarozek ze szczypiorkiem taka kosteczka sera mala w lidlu plus swiezy szczypiorek kielbaska wiedenska lidl
Szynka parmenska
kroimy paski papryki w wyglebienie od srodka serek na to 1/3kielbaski owijamy w szynke parmenska i do naczynia zarodoopornego. Wychodzi ok. 12szt z jednej papryki jednej kosteczki serka i dwoch opakowan szynki paarmenskiej
zapiekamy 15min w 200stopni. Jadlam wczoraj na imprezie mniam
 
Poziomki a jaka częsc wołowiny najlepiej? Ile powinna się gotować? Bez przypraw zero? Brzmi ciekawie

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
 
reklama
Do góry