reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Faktycznie Misia!! Ale oby ta wiosna nadeszla!!! O a ja mam gina 21 :):)to juz na wiosne:)
teraz sie doluje bo czekam na paczke:(:( 28 zostala wyslana i jeszcze niema:( cos jest nie tak chyba........

LILITH czasem paczki choc wyslane priorytetem np ida dluzej tez zalezy skad i jaka poczta dziekuje za informacje.Uwazam na siebie jak tylko moge dzis u nas byla ladna pogode

MISIAQ nio mam nadzieje ze dzieki tobie zawita wiosna :)

Dzis mam dobry dzien mimo iz sie z mezem strasznie wczoraj poklocilam! przyszla paczka i jestem strasznie szczesliwa no i jest piekna pogoda!!!!! cudna wrecz!!!!(u mnie wczoraj strasznie sniegu napadalo wieczorem) No i dzien kobiet dzis:):)

LILITH nio ciesze sie ze masz odbry humorek

wlasnie cio dostalyscie na dzien kobiet??? bukiet czerownych roz od meza , wielka czekolade od brata :) i zyczenia smsowe od kolegow

ja tylko zyczenia i owocki hihi :) kwiatow ostatnio duzo dostalam ( na te przeprosiny rozne) to nawet dobrze :)
A w przyszlym roku juz na swiecie beda 2 kobitki :)

reklama
no dokladnie hihi :)

a u mnie dzis dodatnia temp i juz prawie niema sniegu na osiedlu!!!!! ale superowo!!!! tak sie ciesze i licze ze juz nie napada:p

Do góry