reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
LILITH MAM NADZIEJE ZE WSYZSTKO oki uwazaj na siebie ja tez niezle piruety na dworku orbie czesto teraz ale mam sie czego zlapac wozeczka
MIAIQ dzisaj bylsm dal mi leki takie ktore nei zaszkodza malej ale mnie wymeczylo to wymeczylo
MIAIQ dzisaj bylsm dal mi leki takie ktore nei zaszkodza malej ale mnie wymeczylo to wymeczylo
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
SIOSTRA to zycze milego szalenia po sklepach.Mi Weronisia zaczyna wyrastac z tych najmniejszych ubranek jakie maialm
Lilith - pisałam już w majóweczkach - brzusio - super - slicznie wyglądasz!!!!
Malinko - pytałaś o studia - nie zamierzam brać dziekanki - bo akurat termin mam na czerwiec..a i obrone mgr - czerwiec/lipiec - koniec studiów ..więc najprawdopodobniej Dzidzia z tatusiem będą za mamusię przed salą trzymać kciukaski ..jak mamusia przed komisją będzie się "produkować" :laugh:
Malinko - pytałaś o studia - nie zamierzam brać dziekanki - bo akurat termin mam na czerwiec..a i obrone mgr - czerwiec/lipiec - koniec studiów ..więc najprawdopodobniej Dzidzia z tatusiem będą za mamusię przed salą trzymać kciukaski ..jak mamusia przed komisją będzie się "produkować" :laugh:
reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
LILITH bardzo ladnie wygladasz ... jak juz to ktos pisal misia_q gdyby nie to ze wiemy ze jestes w ciazy, mozna by bylo pomyslec ze brzuszek doklejany ... chudzinka chyba z Ciebie
Rusalko ... nie tylko rodzinka bedzie trzymac kciuki, my tez
Rusalko ... nie tylko rodzinka bedzie trzymac kciuki, my tez