reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
nie chyba nie...zaraz ide sie klasc i mam nadzieje ze mala sie przebudzi i da o sobie znac bo jak nie to zaczne sie denerwowac:(:(:(
no i oczywiscie mojego meza nie ma wiec to jego wina jak wroci to zwale to na niego:(

LILITH MAM NADZIEJE ZE WSYZSTKO oki uwazaj na siebie ja tez niezle piruety na dworku orbie czesto teraz ale mam sie czego zlapac wozeczka:)

MIAIQ dzisaj bylsm dal mi leki takie ktore nei zaszkodza malej ale mnie wymeczylo to wymeczylo

No na szczescie wszystko oki!!! mala szala wczoraj w nocy i dzis:):)
A jutro chyba idziemy na male zakupki dla niej:):)

Wkoncu!!!!

Nasz brzuszek w 32 tc :)
img19469yj.jpg

img19484nq.jpg

Lilith - pisałam już w majóweczkach - brzusio - super - slicznie wyglądasz!!!!

Malinko - pytałaś o studia - nie zamierzam brać dziekanki - bo akurat termin mam na czerwiec..a i obrone mgr - czerwiec/lipiec - koniec studiów :)..więc najprawdopodobniej Dzidzia z tatusiem będą za mamusię przed salą trzymać kciukaski:) ..jak mamusia przed komisją będzie się "produkować" :laugh:

reklama
LILITH bardzo ladnie wygladasz :) ... jak juz to ktos pisal misia_q gdyby nie to ze wiemy ze jestes w ciazy, mozna by bylo pomyslec ze brzuszek doklejany ;) ... chudzinka chyba z Ciebie :)

Rusalko ... nie tylko rodzinka bedzie trzymac kciuki, my tez :)

Do góry