reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

LILITH no no no niezle niezle co ja widze :):) a wrecz pieknie :) naprawde ciaza slyzy oj sluzy :)(

RUSALKO nio to ci sie fajnie lozylo przyznaj sie ustalilas tak z dzidziusiem hehhe :)

MISIAQ jak Wiktorek??????? caluski dla niego od nas :)

MONICZKA a co u ciebie skarbek???

Wiecie u mnie hmmm o tak wlasnie :)

reklama
dziekuje wam bardzo!!! taks ie ciesze ze wkoncu sie moglam pochwalic:)
A tak wogole to zakupki bardzo sie udaly! Kupilismy fotelik ktory nam sie marzyl , kocyk akrylowy duzy , 2 butelki , szczotki i termometr:) Mielismy jeszcze kupic podgrzewacz ale to na allegro:) 'A poznije mezus przemeblowal cale mieszkanko i przygotowalisdmy juz pokoj pod mala:) Jutro ubiore lozeczko i bede robic zdjecia rzeczy:):) Zaraz sie klade bo jestem padnieta juz:):)

Caluski!!!
Malinko to chyba czas juz kupowac powolutku nowe ciuszki:):) Oj jak te dzieci szybko rosna:)

Malinko a ja sie wlasnie modle zeby ten 8 tydzien juz minąl i bylo wszystko w porzadku .... w czwartek mam wizyte u gin i kolejne USG ... juz sie doczekac nie moge  ::)

Hej MUSZE sie wam pochwalic :) dzis bylismy w restauracji :) ja maz i moj brat z zona bylo zajebsicie odstresowalam sie na maxa :) nawet na kilka godizn zapomnialam ze jestem mama :) a no i napilam sie troche czerownego wina :) po obiadku pojechalismy na zakupki ;) kupilimy malej teroche ubranek odzywek itp. Chrzest powoli planujemy na wakacje :) ale jestem zmecozna ze szok :( dawno nie wychodzilam na tak dluzej i takie skutki :0 mala zostala z tesicami bo z moja matka jakos sie nie mogee dogadac ostatnii:) zreszta nigdy nie moglam a teraz to juzz tragedia :(

a i jeszcze moja sunia ma cieczke ;( bidulka brzus ja boli strasznie ja tylko chodza i ja masuje :( oki nie bede was juz zanudzac.Czas isc do lozka jutro mnie czeka ciezki dzien cholwa:(

Malinko ciesze sie ze sie odstresowalas!TAkie wyjscia sa naprawde super!! A mama sie nie przejmuj ja tez latwo nie mam choc jak sie wyprowadzilam jest duzo lepiej!!! Ciesze sie ze udalos ie wyjscie i jestes zadowolona! to najwaznijesze!! a co do suczki nie masuj jej brzucha! nie wiem jak to jest u tej rasy ale ja wkoncu tez mam terriera i np ast dosc czesto cierpia na ciaze urojone! wtedy jak jest cieczka psu ogolnie wprowadza sie diete nisko bialkowa!! i duzo ruchu!!! a np glskanie mojego psa wywoluje pozniej tez taka ciaze i laktacje:(:(:( Nic sie nie martw...zapisz kiedy doslala i ile trwa krwawienie! cieczka tak naprawde trwa dluzej niz krwawienie o jakies np tydzien czy dwa! choc to tez zalezy :):)

LILITH te pieski gorsze niz ludzie :) a to kiedy dostala i kiedy koniec bedzie potrzebne do weterynarza? pierwszy raz mam suczke tka to mialam pieska jak bylma jeszcze panna:)

buuuu wiecie co wczoraj sie dwa razy wywalilam:( jak poszlam na miasto dobrze ze Weronika zostala z tata:) teraz mam duzego sinika na kolanie bo dwa razy zladowalam na to samo kolano.Nie naiwdze tej glupiej zimy

reklama
Malinko najlepiej zapisz sobie w ksiazeczce kiedy sie zaczela i juz! to wystarczy! jesli chodzi o moja to gin zawsze pyta co i jak.I nic sie nie martw to ja wcale az tak nie boli choc to 1 i to dla niej pewnie jest szok...samo krwawienie powinno sie chyba utrzymywac do 2 tyg i dlatego dobrze jest wiedziec ile trwa by pozniej mniej wiecej wiedziec czy suka bedzie miala ja czesto a krutko czy np raz w roku a dluzej:):) Kazdy psiak jest inny wkoncu:):)

I uwazaj na siebie! ja mam jeszcze uraz jaks ie wtedy wywrocilam i jak ty takie straszne rzeczy znow piszesz to az sie boje! Teraz u nas np chodniki na osiedlu sa straszne takie zlodowaciale i boje sie z psem troche wychodzic bo sie kundle placza i ze moja mnie pociagnie i sie wywroce (cieko mi ja teraz utrzymac).Ja mam wielka nadzieje ze zima sie wkrotce skoczy bo juz naprawde mam jej dosc a chcialabym by bylo ladnie jak mala sie urodzi:)

Do góry