reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Widze widze Malinko!!! Mialam jej sms poslac ale tu moge dac takie go ladnego misia:
mis38.jpg

u nas znow jest zimno ale nadal nie pada i bardzo bym chciala by nie padalo! Licze ze wkoncu bedzie cieplo1 tak popuchlam ze do butow sie nie mieszcze itd! masakra! wczoraj sie wazylam i juz 10.5 kg na plusie mam (prawie)...i w co tu sie ubrac:( zreszta i tak nie bardzo jest gdzie isc bo odrazu nogi mnie bola:(:(

Witam dziewczęta po długiej nieobezności na forum:) Niestety nie miałam w domku dostępu do sieci..a w pracy 9bo nadal chodzę mimo l4:/..jest taki sajgon, że czasem tylko udaje mi się zerknąc..no, ale już znowu na stałe w domku jestem z WAMI!
jej teraz będę nadrabiać zaleglosci...a są spore....

u nas bez większych zmian..rośniemy:) zdrowo..no i czekamy tej wielkiej chwili:)!
całuję - podzrawiam!
Rusałka z Klaudysią

Hihi Rusalko u Ciebie to tez nie dlugo!!! ja mam termin z USG na 25 kwiecien i zobaczymy! jutro ide na usg i dowiem sie czy cos sie pozmienialo! Bo suwaczek nadal majowy:)
Malinko kuruj sie bidulko! jak ci pisalam u nas tez panuje takie grypsko i az strach! a ja teraz mam mase roboty!bo juz wszystko musze przygotowac.

Oj Malinko!! Naprawde uwazaj na siebie!! JA teraz mam znow ciezkie chwile i doly...i chyba chce by ciaza szybko sie skonczyla....bo to chyba przez nia....normalnie rece mi opadaja i nie mam juz na nic sily:(:(:(

reklama
Bylam wczoraj na USG i u gina! mala wazy juz 2.5 kg:):) termin nadal na 25-30 kwiecien :) Ale na suwaczku trzymams ie tego z OM :) No nic ide dalej sprzatac i trzymam sie jakos! u nas w dodatku zas zima przyszla:(:( sypie snieg:( a z mezusiem sie troche poprawilo! jutro jedziemy do przyjacioki do katowic:)

Do góry