reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Misiu tescik moze mialas blady ale Wiktorek na bladego i malego niewyglada :laugh: mam nadzieje ze i moje malenstwo tez bedzie takie kochane !!!!!! ;D

reklama
LI;ITH kotku trzymaj sie i nie daj sie smutka jak kocha to zrozumie

KALLUSIA ogormnie gratuluje

MISIAQ moze az tak zle nie jest z ta choleryczka?:p

Kallusia wielkie gratulacje!! teraz to juz napewno bedziemy sie umawiac ty z brzuszkiem ja z mala:):) ale sie ciesze!!!!

Malinko staram sie oh staram ale naprawde nie jest latwo...:(:(

Julinka NAPEWNO BEDA II KRECHY I TO JUZ ZA 3 DNI !!!!!
LILUS strasznie sie ciesze z mojej fasolinki !!!!!! pewnie ze sie gdzies wybierzemy !!! a co  ;D

No mialam jakies dziwne bole dlatego sie malo odzywalam...i dzis juz oki ale mezus kaze lezec bo jutro wyjazd do katowic i rozmowa z ord:):) to musze wypoczac:)

Wlasnie powiedz jaks obie radzisz z psem? ja sie troche martwie...nie o wychowanie jak mala przyjdzie ale o wyjscia na spacer....bo tak jak rano wstane to nie moge zostawic malej zeby wyjsc z psem przeciez...i nie wiem jak to rozwiazac:( masz jakis sposob? bo wiesz jak sie zrobi cieplutko to mala do nosidelka na brzuszek i na spacerek ale wczesniej....

Czesc dziewczyny !!! bylam dzisiaj u lekarza ale zalatwilam tylko termin na wtorek :mad: ta tutejsza sluzba zdrowia mnie dobija :mad: ale nic nie zrobie. Narazie czuje sie calkiem niezle nawet mdlosci tak nie doskwieraja ::) tylko troche ten brzuszek czasami pobolewa jakby jakies skurcze mial :laugh:
Lilith termin mi wypada jakos na 27.10 ;D a powiedz mi Lilith dlaczego chcesz rodzic w katowicach??

reklama
kallusia - 27 pażdziernik?? Ooooo..to jesteśmy dwie :) Ale to wg moich ustaleń..zobaczymy co na to moje liczenie powie pani doktor

Do góry