reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Dzieki MALINKO u mnie wszystko dobrze nawet nie mam jakis wielkich mdlosci ::) brzucho w zasadzie wogole dzisiaj nie boli i czuje sie swietnie ;D
Lilus ogromnie sie ciesze ze wszystko z dzidzia wporzadku ;D moze faktycznie tam bedziesz sie czula pewniej no i jak jest tak ladnie i wszyscy przyjazni to nic tylko rodzic !! :laugh:

reklama
Kallusia dokladnie!!!!
naprawde sie ciesze!!

Siostra uwazaj ty na siebie!!!ja maj teraz koszmary jakies i bardzo sie tego boje:(:( straszne rzeczy mi sie snia ze mezus mnie zostawil itd ze chodze i go szukam...masakra... na poczatku ciazy tez tak mialam ale nie takie rzeczy....wogole martwie sie bo ja cala ciaze mam doly smutki itd....mam nadzieje ze na malej sie to nie odbije:( A Rusalke oczywiscie pozdrowie!

SIOSTRUNIU staram sie uwazac jak moge wiesz wkuzylam sie bo wlasnie nie dawno zadzownil maz ze samochod sie pospl mu na miesice :( kurcze blade jak pech to pech

KALLUSIA to dobrze ze masz sie dobrze :) ja mdlosci mialam niestety ale to juz stare czasy hehe terazsie zlego nei pamieta :)

Malinko no nie duzo:):):) szczegolnie jak sie urodzi wczesniej tak jak mi sie wydaje:):)
A my na wieczor znow mamy zly dzien...ale chyba ja przesadzilam i czepiam sie....heh...

widzisz to tak jest czasem sie cos palnie a potem zaluje :) Weronika teraz po kapieli i karmieniu lezy z tata na lozeczku i tata cos tma do niej szepcze :) hehe a ja odpoczywam mam ochote na rzecyz ktore mi nie owlno jesc i mnee skreca: )a maz dzisaj warjowal bo chcial sie kochac a polog jeszcze trwa:) pozatym samochod juz naprawiony bo to jakas mala usterka

hehe Malinko u mnie też wariactwo z powodu chęci na seks, ja mam sny erotyczne a mąż non stop mi daje sygnały że on bardzo by chciał ;) no ale czekamy cierpliwie... :)

reklama
LILITH, Misia_Q i Malinko jak dobrze miec Was,  w październiku bede sie Was pytac czy to , albo tamto jest dobrze ;) ... a jak malenstwa?? ucmokajcie je od ciotki :)

Do góry