reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
MONIQA mala juz spi godizne temu obudzila sie na karmienie a ja cierpie na ogormna bezsenosc jakso za duzo enegri mam myslalam ze jak mala sie urodzi to bede cialge spala kiedy sie tylko da a tu mi sie nie cche
MONIOLEK milutko pozdrawiam
MONIOLEK milutko pozdrawiam
Moniolek oh juz sie chyba przyzwyczailam...wiec az tak nie zwracam na nia uwagi dziekuje ci bardzo kochana ze pytasz
Misia ucaluj synczeka od cioteczki!!!
Malinko ja z czarnego przeszlam na jasny braz a teraz mam jak na slubie czerwone ale dlugie bo prawie cala ciaze zapuszczalam! czuje sie super bo wczesniej wszedzie w czapce chodzilam i sie wstydzilam...poprostu jakos tak w iazy mi to przeszkadzalo...ale teraz jestem zadowolona choc przyznams ie ze brakuje tego czarnego jak niewiem tak to jest jak czlowiek tyle lat nosi taki kolor
A tak wogole to znow sie cos psuje i ja juz chyba nie wytrzymam tak ja ci pisalam wczensije to takie oszukiwanie ze jest oki a wcale nie jest i teraz juz mi nie zalezy....zreszta od wczoraj wieczora nie jest milo itd i czuje sie juz samotna jakby go i tak nie bylo Chyba tak musi byc...trudno...wazne ze mam chociaz Moja malenka!!
Moniqa jak sie czujesz?? mam nadzieje ze narazie oki! bo widze ze to juz 6 tydzien a ja wtedy juz strasznie wymiotowalam
Misia ucaluj synczeka od cioteczki!!!
Malinko ja z czarnego przeszlam na jasny braz a teraz mam jak na slubie czerwone ale dlugie bo prawie cala ciaze zapuszczalam! czuje sie super bo wczesniej wszedzie w czapce chodzilam i sie wstydzilam...poprostu jakos tak w iazy mi to przeszkadzalo...ale teraz jestem zadowolona choc przyznams ie ze brakuje tego czarnego jak niewiem tak to jest jak czlowiek tyle lat nosi taki kolor
A tak wogole to znow sie cos psuje i ja juz chyba nie wytrzymam tak ja ci pisalam wczensije to takie oszukiwanie ze jest oki a wcale nie jest i teraz juz mi nie zalezy....zreszta od wczoraj wieczora nie jest milo itd i czuje sie juz samotna jakby go i tak nie bylo Chyba tak musi byc...trudno...wazne ze mam chociaz Moja malenka!!
Moniqa jak sie czujesz?? mam nadzieje ze narazie oki! bo widze ze to juz 6 tydzien a ja wtedy juz strasznie wymiotowalam
Lilith i MoniQa wycałowuję go cały czas normalnie bym go schrupała tak go kocham
Malinko mój synek jest nad wyraz spokojny, zrównoważony, nie to co jego matka choleryczka
Moniolek życzę abyś i Ty niedługo miała swoj brzuszek a potem ślicznego bobasa
Malinko mój synek jest nad wyraz spokojny, zrównoważony, nie to co jego matka choleryczka
Moniolek życzę abyś i Ty niedługo miała swoj brzuszek a potem ślicznego bobasa
Moniqa
i moje dwie połówki :)
LILITH pisze:Moniqa jak sie czujesz?? mam nadzieje ze narazie oki! bo widze ze to juz 6 tydzien a ja wtedy juz strasznie wymiotowalam
Lilith to ja chyba mam tak jak Ty ... od 4 dni mam potworne mdlosci , a pierwsze sniadanko niestety laduje w ubikacji .. zobaczymy jak bedzie dalej .. juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze swoja kruszynke ... mam nadzieje ze calą i zdrową
Misia_q wcale sie nie dziwie, Twoja wyczekana, kochana kruszynka ... ja pewnie tez bede calowac moja kruszynke zawsze i wszedzie
K
kallusia
Gość
DZIEWCZYNY ZAMIESZKALA U MNIE FASOLKA !!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Niewiem gdzie mam wyslac ten tescik ale powysylam go wszedzie niech sie roznosi po innych !!!!
Troche ta druga niewyrazna ale JEST !!!!! :laugh: JEJCIU ALE JESTEM SZCZESLIWA !!!!!
PRZEPRASZAM ZE SIE NNIE ODZYWALA ALE NECIKA MI WYLACZYLI !! ALE Z TESTEM CZEKALAM DO DZISIAJ BO BALAM SIE ZNOWU ROZCZAROWANIA :laugh: :laugh: A TU DZIDZIA !!!!!
Niewiem gdzie mam wyslac ten tescik ale powysylam go wszedzie niech sie roznosi po innych !!!!
Troche ta druga niewyrazna ale JEST !!!!! :laugh: JEJCIU ALE JESTEM SZCZESLIWA !!!!!
PRZEPRASZAM ZE SIE NNIE ODZYWALA ALE NECIKA MI WYLACZYLI !! ALE Z TESTEM CZEKALAM DO DZISIAJ BO BALAM SIE ZNOWU ROZCZAROWANIA :laugh: :laugh: A TU DZIDZIA !!!!!
Julinka
Mamy październikowe 2007
Kallusia już ci gratulowałam na wątku głównym, ale nie zaszkodzi jeszcze raz.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Baaaardzo Ci gratuluje Kallusiu :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Baaaardzo Ci gratuluje Kallusiu :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
K
kallusia
Gość
Julinko teraz ja ci bede juz za kilka dni gratulowala !!!!! ;D
reklama