reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Moniqe u mnie to teraz troszkę bardziej skomplikowane, ale na pewno kiedyś 8) mam nadzieję dołączę - miłej nocki

reklama
MONIQA mala juz spi godizne temu obudzila sie na karmienie a ja cierpie na ogormna bezsenosc jakso za duzo enegri mam myslalam ze jak mala sie urodzi to bede cialge spala kiedy sie tylko da a tu mi sie nie cche

MONIOLEK milutko pozdrawiam

Malinko ale pewnie w ciagu dnia tez troszke przysypiasz, wiec wszystko sie wyrownuje ;)

Maniolek mam nadzieje ze szybko wszystko sie odkomplikuje i szybciotko oswiadczysz Nam o fasoleczce :)

Moniolek oh juz sie chyba przyzwyczailam...wiec az tak nie zwracam na nia uwagi :):) dziekuje ci bardzo kochana ze pytasz:)

Misia ucaluj synczeka od cioteczki!!!

Malinko ja z czarnego przeszlam na jasny braz a teraz mam jak na slubie czerwone:) ale dlugie:):) bo prawie cala ciaze zapuszczalam!:) czuje sie super bo wczesniej wszedzie w czapce chodzilam i sie wstydzilam...poprostu jakos tak w iazy mi to przeszkadzalo...ale teraz jestem zadowolona choc przyznams ie ze brakuje tego czarnego jak niewiem:) tak to jest jak czlowiek tyle lat nosi taki kolor:)
A tak wogole to znow sie cos psuje i ja juz chyba nie wytrzymam tak ja ci pisalam wczensije:( to takie oszukiwanie ze jest oki a wcale nie jest i teraz juz mi nie zalezy....zreszta od wczoraj wieczora nie jest milo itd i czuje sie juz samotna jakby go i tak nie bylo:( Chyba tak musi byc...trudno...wazne ze mam chociaz Moja malenka!!:)

Moniqa jak sie czujesz?? mam nadzieje ze narazie oki! bo widze ze to juz 6 tydzien a ja wtedy juz strasznie wymiotowalam:(

Lilith i MoniQa wycałowuję go cały czas :) normalnie bym go schrupała tak go kocham ;)

Malinko mój synek jest nad wyraz spokojny, zrównoważony, nie to co jego matka choleryczka ;)

Moniolek życzę abyś i Ty niedługo miała swoj brzuszek :) a potem ślicznego bobasa :D

LILITH pisze:
Moniqa jak sie czujesz?? mam nadzieje ze narazie oki! bo widze ze to juz 6 tydzien a ja wtedy juz strasznie wymiotowalam:(

Lilith to ja chyba mam tak jak Ty ;) ... od 4 dni mam potworne mdlosci , a pierwsze sniadanko niestety laduje w ubikacji ;) .. zobaczymy jak bedzie dalej :) .. juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze swoja kruszynke :) ... mam nadzieje ze calą i zdrową :)

Misia_q wcale sie nie dziwie, Twoja wyczekana, kochana kruszynka :) ... ja pewnie tez bede calowac moja kruszynke zawsze i wszedzie ;)

DZIEWCZYNY ZAMIESZKALA U MNIE FASOLKA !!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Niewiem gdzie mam wyslac ten tescik ale powysylam go wszedzie niech sie roznosi po innych !!!!
Troche ta druga niewyrazna ale JEST !!!!! :laugh: JEJCIU ALE JESTEM SZCZESLIWA !!!!!
PRZEPRASZAM ZE SIE NNIE ODZYWALA ALE NECIKA MI WYLACZYLI !! ALE Z TESTEM CZEKALAM DO DZISIAJ BO BALAM SIE ZNOWU ROZCZAROWANIA :laugh: :laugh: A TU DZIDZIA !!!!!

Kallusia już ci gratulowałam na wątku głównym, ale nie zaszkodzi jeszcze raz.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Baaaardzo Ci gratuluje Kallusiu :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Do góry