reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Llilith kotku napewno bedzie dobrze,My dzis z mezem bylismy w kinice na 20 na "Ja wam pokaze" fajna komiedia z Weronika zostalli bratowa i brat milo bylo sie rozerwac po tym czasie :) a i dzis bylam u fryzjera zmienilam fryzurke wszystkim sie podba mloda mama hehe :)

reklama
No to super kochanie! ciekawi mnie jaka to fryzurka:) ja tez dzis sobie wloski zafarbowalam:) wlansie mam farbke na glowie i czekam na rezultat:) Co do filmu to tez bym sie wybrala ale chyba dopiero na kod leonarda pojde:(:( teraz duzo wydatkow bo sama wiesz.
Hihi ja sobie teraz postanowilam ze trzeba sie nacieszyc ze jestesmy ostatnie chwilke w dwujke bo pozniej bedzie wlansie tak jak piszesz:):)

Ciesze sie ze juz tak dobrze sie uklada!u nas teraz coraz lepiej ale wiesz zobaczymy za miesiac np:)
Wogole dzis taka piekna pogoda!!slonce swieci cieplutko! juz sie niemoge doczekac wiosny!

Oj widze ze tu mamusie sie modne robia :) .... ja sie tez obcielam ... ale jakos nie czuje sie dobrze ;) ... moze dlatego ze postanowilam zapuszczac wlosy, a wole sie w krotkich ;D

hihi, ja na razie zapuszczam włoski, fryzjerka mi radziła żebym na razie wiązała ja w kucyka bo ten typ włosów ma tendencję do wypadania po porodzie...

MoniQa co ja widzę na suwaczku!!! :o serdecznie Ci gratuluję fasolki!!!! kochana cieszę się że zafasolkowałaś, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!! :) :) :laugh: :laugh: :D :D

misia_q wczoraj robilam tescik :) ... jestem przeszczesliwa  :)  ... a Tobie gratuluje skarbenka , jest slodziutki :) ... ucmokaj go od ciotki Moniki ;)

M.a.l.i.n.k.o jak najbardziej uglaskam :) dziekuje :-* .. wlasnie wrocilam z kina i trzeba sie wyciszyc teraz troszke ;) ... ale widze ze Ty jakos spania nie masz ?? Malenstwo jeszcze nie spi?? Buziaki dla Was :-*

kurka napisałam się tyle i mi zeżarło :mad:

Monique no przynajmniej jedna krajanka z Mysłowic zafasolkowała - ogroooooomniaste gratulacje i dbaj kochanie o siebie

Misia_q widziałam pomalowany brzuszek a potem jego zawartość oj wzruszyłam się niepojęcie, ech baby zawsze ckliwe

Malinko chciałabym zobaczyć zdjęcie z nową fryzurką :)

Lilith skarbie jak Twoja anemia, bardzo dokucza?

reklama
Manilek dbam dbam , a zwlaszcza dbam o przyrost wagi ;D ... no i koniecznie musisz dolaczyc do mnie ...czego Ci ogromnie zycze :)

Do góry