reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

HE HE no to superancko :laugh: To sie chlopy wstrzelily :laugh: ja tez mam to jeszcze nie potwierdzone przez lekarza ale fajowsko by bylo ;D szkoda ze w tym samym szpitalu nie bedziemy rodzic :laugh:

reklama
Ale co tam !!! nie ma sie co martwic ;D wezmiemy do szpitala necik i kamerki :laugh: i juz bedziemy razem rodzic :laugh: :laugh: Ze wszystkimi Boomowiczkami :laugh: :laugh: ;)

LILITH to dobrze ze juz sie lepiej czujesz i ze z mezme lepiej. A piesek wychodzi na spacerek razem ze Mna i Weronika a wtedy kiedy nie moge wyjsc wypuszczam ja na balkonik i potem sprzatam ona jest malutka to nie na problemu moja kochana miniaturka

Malinko no faktycznie ja to tak nie dam rady z moja:):)ale jeszcze cos wykabinuje:):)
Kallusia bo mam uraz do BB szpitali:(:(

LILITH nio wlasnie jak tma bylo u lekarza? buziaczki ja jestem jakas zmecozna dizs i boli mnie brzuszek od kilku dni :(a LILITH nie wiesz co u AGUTKA? i RUSALKI wcale ich tu nie iwduje

KALLUSIA a ty jak sie czujesz???

Witajcie!
Wczoraj wrocilam dopiero po 21 i bylam strasznie padnieta wiec nie pisalam...
jeszcze na pech auto sie popsulo po drodze wiec lekkie zamieszanie bylo:)
Ordynator faktycznie super!!ale sie go wystraszylam na poczatku! :p Oczywiscie nie moglam sie polapac co i jak i troche pobladzilismy:)
trzeba bylo na niego chwilke poczekac a pozniej bez problemu zgodzil sie nas przyjac:) Pogadalismy co i jak i sie zgodzil:)
Kazal mniejw iecej dac znac kolo 10 kwietnia-dal numer kom itd. lub wczesniej zalezy jak moj gin stwierdzi ze sie zbliza lub cos sie dzieje niepokojacego:) Wtedy sie dogadamy co i jak jak bedzie wygladal porod itd:) Oczywiscie mezus moze byc przy mnie i nic sie nie placi (co u nas raczej jest nie mozliwe).Faktycznie tez troche pozartowal i ogolnie pocieszal mowil ze zdaze i niema sie co bac:):)

no i szpital sliczny sale 2 osobowe z wlasna lazienka itd:)dzieciatko 24 przy mnie chyba ze nie jestem w stanie sie zajac lub jestem zmeczona to pielegniarki odrazu pomagaja:):) naprawde super!!!

Co do Rusalki to czasem wpada do nas na majowki a ja do niej na czerwcowki i tyle:(:(
A o Agutku nie mam pojecia:(:(

reklama
LILITH ciesze sie ze u ciebie dobrzei ze jestes zadowolona. Jak bedzie tam gdzies RUSALKA to pozdrow ja odemnie ja sie jakos zakatarzylam i brzuch mnie boli

Do góry