reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Malinko tak mi przykro wiem co czujesz.Ja tez mialam taka ukochana babcie.Ciezko bylo ale dalam rade dla mojej corci.Ty tez mysl teraz o swojej malej Weroniczce.Musisz byc silna wlasnie dla niej.

reklama
Malinko bardzo mi przykro, dzisiaj moja babcia ma operajcję, boimy sie, że może jej nie przeżyć :(
Nic nie złagodzi bólu, ale zawsze będzie w Twoim sercu.

Izabelko, ja rowniez trzymam kciuki za Twoja babcie!

A ty malinko musisz byc teraz silna. Zrob to dla swojej dzidzi, ale rowniez twojej babci. Na pewno nie chcialaby abys sie martwila.

Malinko, bardzo mocno cie przytulam!!! wiem ze żadne słowa nie pomogą, nia złagodzą tego co czujesz...
postarj sie trzymac, dla dziecka. na pewmo w swoim dzieciątku odnajdziesz coś z ukochanej Babci!!

reklama
Do góry