reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Nie wiem, jutro pójdę do laryngologa sobie z nim pogadać i we wtorek zabieram go na wyjęcie tej 4 metrowej tasiemki. więc mam nadzieję, że nie zrobi my to wymowanie totalnej depilacji w nosku. Ale już się dobrze czuje. dzięki za zyczenia ja idę robić kolacje i idę się kompać i spać.

buziaczki dziewczynki i miłego wieczoru i owocnej nocki :)

reklama
Hej dziewczyny!!
Mam pytanko-moze ktoraś z Was przechodziła zapalenie jajników?? Jak to wyglądało, po jakim czasie przeszło itp....
Dajcie znac!!

właśnie chodzi o to że byłam-biorę już ponad 3 tyg leki-pierwszy tydz doxycykline a od 2 jakies 3 leki-ale nic nie przechodzi-nie wiem czy ciaza moze dac podobne objawy?? a ide do kobiety dopiero w poniedzialek!!

AXXA dziekuje.W niedziele przymnie zabrala ja karetka do spzitala miala udar mozgu wszysko zamarlo i wczoraj o 18 zmrarla:( ja nie wiem jak mam sobie poradzic bylam wszystkie formalnosvci zaltwiac z rodzicami i mezem.On zoribl sie inny ale nie wiem czy to tylko przez ta sytuacje narazie nie mam sily myslec ale zajzalam tu zebyscie sie nie martiwly

m.a.l.i.n.k.a takie tragedie bardzo cementują związek... sama coś wiem o tym...w kwietniu straciłam Tatę a w czerwcu ukochanego dziadka.... trzymaj się .... i bądź dzielna... myśl pozytywnie o tej sytuacji... tak będzie łatwiej... pomyśl że już nic babcię nie boli... że własnie spotkała się se swoimi rodzicami...

reklama
Do góry